Un partit del CH Mataró. Foto: R.Gallofré

Derrota del CH Mataró i altres partits del cap de setmana

El conjunt d’Albert Larrea s’allunya del líder

L’OK Lliga Plata Nord destaca per la gran igualtat entre gairebé tots els equips que hi competeixen. Guanyes un parell de partits seguits i et situes a dalt de tot. En perds dos de consecutius, com ara ha passat amb el CH Mataró, i t’allunyes del lideratge.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 3-6 Liceo Deportivo

Els mataronins van encaixar dos gols ràpidament i sempre van anar a remolc. Malgrat un 3-4 parcial a la segona part, la remuntada no va arribar. El CHM és ara setè amb 16 punts.

• Lidergrip CH Mataró 3-6 Telecable

Les mataronines, que són penúltimes amb sis punts, van cedir a casa contra l’actual quart classificat de l’OK Lliga Femenina.

Futbol

• CE Mataró 1-0 Parets

Un gol de Barga en els primers minuts de partit va ser suficient per assegurar tres punts més a casa. El Mataró és onzè amb 18 punts i ha guanyat els últims quatre partits jugats al Centenari.

Waterpolo

• stm CN Mataró 7-7 Terrassa

El conjunt de Dani Ballart dominava (5-2), però el Terrassa va capgirar la situació (6-7). Al final, l'equip local va salvar un punt però veu com el Sabadell pot obrir forat al capdavant de la lliga.

• Tenerife Echeyde 7-11 Quadis CN Mataró

El Quadis va anar sempre per davant i va demostrar la seva superioritat. Eudald Flaqué, amb tres gols, va liderar l’atac del conjunt de Mataró.

Bàsquet

• UE Mataró Germans Homs 79-62 Andratx

Jordi Juanola, 18 punts i 8 rebots, va liderar el triomf de la Unió a casa davant el conjunt balear. Els de Mataró són cinquens amb un balanç de 8/4.

• Mataró Parc Boet Maresme 91-78 Joventut de Badalona

El conjunt de la capital del Maresme es va mostrar superior des del principi.

• Advisoria Mataró Maresme 74-86 Al-Qázeres

Un tercer quart nefast (9-22) va impedir la victòria local. El Boet és cuer amb només un triomf en disset partits.

• Sant Josep 63-60 Germans Homs UE Mataró Femení Maresme

Derrota a la pròrroga de les mataronines, que ara queden amb una targeta de 8/7.

Handbol

• Hapo Joventut 25-31 OAR Sabadell

Els 7 gols de Bernat López no van servir per sumar una victòria a casa. El Hapo és onzè amb 12 punts.