Un partit del Mataró. Foto: R.Gallofré

Derrota del CE Mataró a Bescanó i altres resultats del cap de setmana

Una de freda i una de calenta en bàsquet masculí i ple en waterpolo

El Club Esportiu Mataró ha caigut, aquest cap de setmana, al camp del Bescanó. La derrota per la mínima confirma el mal moment del conjunt groc-i-negre, que encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada.

• Bescanó 1-0 CE Mataró

L’equip de la capital del Maresme encadena tres derrotes consecutives i només suma un punt, el que va aconseguir en l’empat de la primera jornada davant el Mollet. El Mataró, sense arguments ofensius de pes, va veure com un gol d’Aleix Velasco en el minut 89 sentenciava el partit al camp del Bescanó.

Bàsquet

• UE Mataró - Germans Homs 76-59 Navàs

El conjunt mataroní va aconseguir la segona victòria a la lliga (balanç de 2/2) imposant-se a casa amb suficiència davant el Navàs. Jordi Juanola, amb 18 punts i 9 rebots, va ser el millor del partit.

• Mataró Parc Boet Maresme 62-80 Llucmajor

El Boet també queda amb una targeta de 2/2 en el seu grup de la Lliga EBA després de caure a casa amb el Llucmajor. Els 15 punts de David Romero no van ser suficients per batre al conjunt balear.

• Almeda 56-54 UE Mataró – Femení Maresme

Primera derrota de l’equip de la capital del Maresme, que és a la part alta amb un balanç de 3-1. En aquesta ocasió, les mataronines es van veure superades en un final de partit molt ajustat. Ariadna Magriñà i Marta Arbizu van fer 16 punts cadascuna.

• Advisoria Mataró Maresme 63-87 Estepona

L’equip de Mataró va cedir davant un rival superior. El conjunt andalús ja tenia un +18 al final del primer quart i, al descans, la diferència era de 28 punts. Fins a cinc jugadores de l’Estepona van sumar 10 o més punts. L’Advisoria, ja sense el destituït Jordi Vizcaíno a la banqueta, ha perdut els sis partits jugats fins ara a la LF Challlenge.

Waterpolo

• stm CN Mataró 9-4 Sant Andreu

L’equip de Dani Ballart segueix amb ple de victòries.

• Navarra 8-15 Quadis CN Mataró

El conjunt que entrena Andrei Iosep ja és quart, amb set punts, després de sumar amb autoritat la segona victòria seguida.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 5-0 Espanyol

L’equip d’Albert Larrea ha reaccionat amb contundència a la derrota encaixada en la primera jornada de l’OK Lliga Plata Nord (5-2 a la pista del Liceo). Els mataronins van golejar a casa l’Espanyol. Gerard Cusachs, amb dos gols, va ser l’únic jugador local que va repetir de cara porteria.

WhatsApp Image 2021 10 25 at 09.36.58
Imatge de la primera victòria

Handbol

• Hapo Joventut 32-35 Mislata

Les mataronines van competir contra un dels millors equips de la lliga.

• Terrassa 27-25 Hapo Joventut

L’equip de Sergi Rodríguez va tenir opcions de victòria fins gairebé la botzina final, però els set gols d’Oriol Vaqué van resultar infructuosos. El Joventut torna a perdre després de dues victòries seguides.