Foto d'arxiu del Joventut Synergie.

Clara Poo i Maria Murillo lideren el triomf del Joventut

Les mataronines guanyen a Sant Joan Despí (28-35)

Entre totes dues van fer 20 dels 35 gols del seu equip. 10 gols cadascuna. La formidable actuació de Clara Poo i Maria Murillo a Sant Joan Despí explica, en bona part, l’exhibició ofensiva del Joventut Handbol Mataró. El Synergie va ser una font inesgotable de talent en atac i el seu rival va acabar sucumbint.

Les mataronines van portar les regnes del partit des dels primers parcials (5-9 a l’equador de la primera part) i arribaven al descans amb dos gols d’avantatge (14-16). El Sant Joan Despí mai va abaixar els braços i, durant la segona part, va intentar amb tots els seus mecanismes mantenir-se dins el partit. Valeska Andrea Lovera va fer 8 gols i, en alguns moments, permetia al seu equip somiar amb la remuntada definitiva.

El Joventut, però, va tallar de soca-rel la reacció local. Poo i Murillo, però també Sandra Fargas, Alisa Forné i Ona Muñoz (15 gols entre les tres) es van encarregar de certificar la tercera victòria de la temporada per l’equip que entrena Jordi Rubí. El Synergie rebrà el Puig d’en Valls en el proper partit de lliga.