Aitor González celebra el seu gran gol. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró guanya el Parets i ja és tercer

Nova victòria del conjunt de Raúl Monroy (3-2)

El Club Esportiu Mataró també sap guanyar fent gols. Cinc dels seus últims sis partits havien acabat amb el resultat d’1 a 0 (tres victòries i dues derrotes). Aquesta vegada el Mataró va fer tres gols, demostrant que cada vegada domina més registres i ratificant la seva condició, no només d’equip revelació de la temporada, sinó de conjunt realment competitiu.

Els groc-i-negres també destaquen per la seva solidesa en els aspectes relacionats amb la mentalitat. Els de Raúl Monroy van ser capaços de sobreposar-se al gol inicial del Parets, obra d’Alexis García en el minut 22. Encara abans del descans, Fiti va fer l’empat a un (38’).

El CE Mataró va seguir pressionant a la segona part amb l’objectiu de certificar una nova victòria a casa. El Parets, de totes maneres, va gaudir d’un parell d’ocasions per tornar a avançar-se en el marcador. El partit no es va decidir fins l’últim quart d’hora i va ser, en bona part, gràcies a una genialitat d’Aitor González. El magnífic esquerrà del Mataró va clavar una falta directa a l’escaire. Potència i col·locació. Un gol de bandera.

A nou minuts del final, Marc Pascual va fer el 3 a 1 que liquidava el partit. El Parets, mitjançant Otman El Cabriti, va tenir temps de fer el 3 a 2 (89’) però el Mataró ja tenia la victòria al sarró. El Vic va perdre a casa amb el Tona i el Palamós davant la Grama. Això deixa el Mataró a la tercera posició a només un punt del segon lloc i de la promoció d’ascens.