Imatge d'arxiu del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró goleja el Figueres i altres partits de la jornada

L’equip que entrena Raúl Monroy supera amb contundència l’actual sisè classificat (4-1)

El Club Esportiu Mataró s’ha situat a sis punts de la sisena posició després de guanyar aquest diumenge el Figueres. L’equip de la capital del Maresme ha sigut superior i ha acabat golejant a un dels clàssics del futbol català. Repassem aquest partit i la resta de la jornada amb protagonisme mataroní.

Futbol

• CE Mataró 4-1 Figueres

Bakari, abans del descans, situava el 2 a 0 gràcies a les dianes en els minuts 16 i 42. ‘Barga’ feia el tercer en el 68’ i el Figueres retallava diferències just després (3-1). Fortuny, en el 89’, arrodonia la tarda (4-1). El Mataró és setè amb 39 punts.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 2-5 Escola Pia Sabadell

El Futsal va anar a remolc durant tot el partit i, malgrat diversos intents de reaccionar, va haver d’acceptar la derrota. El conjunt del Vallès va ser millor i el Futsal s’ha hagut de conformar amb la cinquena plaça al final del campionat. L’equip de la capital del Maresme ha sumat 47 punts amb un balanç de 14 victòries, 5 empats i 11 derrotes.

• Seròs 1-1 Futsal Aliança Mataró

Sara Cayuela igualava el gol en el minut inicial del conjunt local. El Futsal és segon amb 49 punts, tres més que el seu rival d’aquest diumenge.

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 22-4 Sant Feliu

El conjunt que dirigeix Dani Ballart tanca la fase regular amb una nova golejada. El CNM ha acabat segon amb idèntic balanç que el Sabadell (21 victòries i només 1 derrota). Van de Kraats (7 gols) i Keszthelyi (6), van liderar l’atac del Mataró davant el Sant Feliu. Dimecres comença el playoff pel títol. El CN Mataró buscarà eliminar el Sant Andreu per jugar una altra final que, possiblement, tornaria a enfrontar les mataronines amb el Sabadell.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 24-31 Sant Esteve Sesrovires

El Joventut ha caigut en zona de descens després d’aquesta derrota a casa davant un rival directe en la lluita per la permanència. En l’última jornada de lliga, el Hapo haurà de guanyar al camp del campió, el Granollers, i esperar que Banyoles i Terrassa no empatin entre ells. Només així el conjunt de Mataró salvarà la categoria.

Hoquei sobre patins

• Barça Atlètic 6-6 CH Mataró

Final de festa del Club Hoquei Mataró amb aquest empat a la pista del filial del Barça. El conjunt d’Albert Larrea, que és campió de la categoria i nou equip d’OK Lliga, s’ha enfilat als 104 gols al final del campionat. Davant el Barça Atlètic, Oriol Lladó va fer el definitiu empat a sis a 01:16 del final.