Un moment del partit. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró encara no guanya a casa i altres partits de la jornada

Els groc-i-negres empaten amb el Bosc de Tosca (1-1)

No hi ha manera. El Club Esportiu Mataró continua sense conèixer la victòria al Centenari, tradicional fortí de l’equip del Maresme convertit ara en bicoca pels rivals. Els de Raúl Monroy han jugat aquesta temporada sis partits a casa i no n’han guanyat cap. El Mataró és penúltim amb set punts. Repassem la jornada dels equips mataronins.

Futbol

• CE Mataró 1-1 Bosc de Tosca

Un gol en pròpia porteria de Roger Castellvell (89’) va fer gairebé inútil l’1-0 de Bargalló (60’). El CE Mataró continua immers en una mala dinàmica cada cop més perillosa.

Bàsquet

• UE Mataró-Homs 114-67 Calvià

Victòria sense contemplacions del conjunt de Charly Giralt davant el cuer.

• Mallorca 99-68 Mataró Parc Boet

El líder va ser superior i va dominar des del primer quart. Vicens, que va anotar 29 punts, va ser un maldecap durant tot el partit.

• GEiEG 52-61 Homs UE Mataró Femení Maresme

Les de Mataró van obrir escletxa a la primera meitat (+17) i van gestionar l’avantatge en els últims quarts. Marta Arbizu, amb 21 punts, va ser la principal referència ofensiva de la UEM.

• Segle XXI 70-55 Advisoria Boet Mataró

El Boet, menys encertat en el tir (sobretot exterior) i superat en el rebot, va acabar perdent aquest partit disputat a Esplugues de Llobregat. Laia Soler, que va anotar 12 punts i va capturar 13 rebots, va ser la millor de les mataronines.

Hoquei sobre patins

• Taradell 4-3 CH Mataró

Primera derrota aquesta temporada del CHM, que fins ara comptava tots els partits per victòria. Els d’Albert Larrea van anar dues vegades per davant en el marcador (0-1 i 1-2), però al final es van veure superats. Mataró i Taradell tenen 15 punts, tot i que ara el líder és el conjunt d’Osona.

• Lidergrip CH Mataró 1-7 Palau de Plegamans

La mataronina Aina Florenza va fer cinc dels set gols del seu equip en la victòria del líder a la capital del Maresme. El Palau de Plegamans va exhibir un potencial formidable.

Waterpolo

• CN Mataró 11-5 Catalunya

Sòlids en defensa i eficaços en atac, els mataronins van assegurar un nou triomf a casa. El CN Mataró és tercer amb 13 punts.

• Tenerife 4-17 Assolim CN Mataró

Victòria plàcida de l’equip de Dani Ballart en el seu retorn a les competicions domèstiques. Rita Keszthelyi (5 gols) i Anni Espar (4) van liderar el CNM en atac.

Handbol

• Levante 24-26 Hapo Joventut

Segona victòria seguida del Hapo.

• Hapo Joventut 28-28 Sant Cugat

El Joventut posa el punt i final a la ratxa de vuit derrotes seguides sumant un punt a casa davant el Sant Cugat. Nil Moreno (8 gols), va tornar a ser el jugador del Hapo més inspirat en atac.

Futbol sala

• Elda 1-1 Futsal Marlex Mataró

El Futsal arrenca un empat al camp del conjunt del País Valencià que el manté a la zona tranquil·la de la classificació.

• Futsal Aliança Mataró 5-1 Sant Cugat

Victòria contundent i convincent de les mataronines, que ara es fan fortes a la tercera posició.