Un partit del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró cau a Figueres i altres partits de la jornada

El conjunt groc-i-negre comença el 2023 amb derrota (3-2)

El Club Esportiu Mataró, que havia tancat l’any amb dues victòries consecutives i quatre partits seguits sense perdre, ha tornat a caure per començar el 2023. D’aquesta manera, el conjunt de la capital del Maresme no acaba d’abandonar del tot la zona més delicada de la classificació. El Mataró és ara cinquè per la cua amb quatre punts de marge sobre els llocs que cremen. Repassem la jornada dels equips mataronins.

Futbol

• Figueres 3-2 CE Mataró

Bubacar va fer el primer del partit en el minut 7 (0-1), però de seguida va capgirar el resultat el Figueres. Els gols de Ramírez i Pimentel (13’ i 18’) situaven el 2-1. Bargalló va empatar en el 88’ (2-2), però quan semblava que el Mataró s’emportaria un punt va arribar el gol definitiu del Ferrusola (3-2, 89’).

Bàsquet

• Advisoria Boet Mataró 75-57 Homs UE Mataró Femení Maresme

El Boet va marcar territori amb un primer parcial de 20 a 6 i es va imposar amb solvència en el derbi de Mataró.

• UE Mataró Homs 106-75 Castelldefels

Nova exhibició del conjunt que entrena Charly Giralt. La UEM continua compartint el lideratge del grup amb el Vic.

• Girona B 75-72 Mataró Parc Boet

El Boet va arribar al descans amb deu punts de diferència (32-42), però a la segona part es va desinflar. Malgrat el domini en el joc interior (32 a 46 en rebots), el conjunt de Mataró va caure perquè es va mostrar més imprecís de cara cistella.

Hoquei sobre patins

• Fraga 4-2 Lidergrip CH Mataró

Les de Mataró van arribar als últims instants del partit amb opcions, malgrat el 2 a 0 inicial. Daira Carrera feia el 3-2 a 5’ per la botzina, però Joana Xicota va sentenciar a tres segons del final (4-2).

Futbol sala

• Escola Pia Sabadell 2-3 Futsal Marlex Mataró

Dos gols d’Alejandro i un altre de Miquel van resultar decisius per sumar un triomf important a domicili. El Futsal se situa a mitja taula amb 22 punts.