C.N.Quadis Mataró 8-C.N.Sabadell 8. El punt assegura la 4ª posició

L'equip de Costras va finalitzar el campionat de lliga a la 4ª plaça i tindrà avantatge de camp en els quarts de final contra el Catalunya

C.N.Quadis Mataró 8-C.N.Sabadell 8

Partit molt igualat el que es va poder presenciar diumenge a la Piscina Municipal. Costras, que tenia l'equip al complet, va plantejar el partit com una final per poder acabar el campionat de lliga a la 4ª posició. Amb un punt, estava assegurada i així va ser.

El Mataró va avançar-se al marcador ben aviat, però els sabadellencs empataven cada cop que rebien un gol. Fins el 6-6, els matronins s'havien avançat sempre al marcador, però, el Sabadell va treure forçes, i, desplegant un joc molt ofensiu, va aconseguir posar-se 6-8 a finals del 3r. quart. En l'últim quart, el Mataró va marcar dos gols que suposaven l'empat final.

L'equip del C.N.Mataró disputarà aquest dimecres el primer partit de quarts de final del play-off contra el C.N.Catalunya a les Piscines St. Jordi. El segon partit serà el dissabte a les 18h. a les instal·lacions del C.N.Mataró. L'eliminatòria, que és al millor de tres partits, es decidiria en un hipotètic tercer partit el diumenge també al C.N.Mataró.

C.H.Grupclima Mataró 6-Alcodiam 3

El Grupclima va vèncer en un partit molt disputat al líder de la Primera Divisió i nou equip d'OK Lliga, l'Alcodiam. Els visitants, que havien gaudit de vacances durant tota la setmana, van presentar-se al Pavelló de Cirera amb moltes ganes de guanyar.

La primera part va ser frenètica. El Mataró va avançar-se al minut 9 amb gol d'Ojeda, que va ser contrarestat amb un xut ras de Cristian Santiago als trenta segons. De nou Ojeda va avançar als mataronins al culminar un contraatac i Xavi González posava el 3-1 amb un gol de penal al minut 11. Cristian Santiago, amb dos gols des de mig camp va igualar l'encontre abans de la mitja part.

Xavier González va avançar al Mataró als 7 minuts de la segona part. També va ser obra seva el 5-3. Per últim, Dotras, a 30" pel final, va finalitzar un contraatac que suposava el 6-3.

Ara el Grupclima està a només 4 punts d'assegurar-se matemàticament l'ascens a l'OK Lliga, quan li resten dos partits, contra l'Areces i el Mieres.

U.E.Romauto Mataró 100-Joventut 98

Els unionistes van acabar la temporada amb bon gust de boca al imposar-se al Joventut amb claredat. Els homes de Margall van completar un bon partit i van aconseguir endur-se la victòria que durant les últimes jornades se'ls hi havia escapat.

El Romauto va sortir adormit al primer quart, en el que va arribar a perdre per 12 punts. Malgrat això, van remuntar fins a posar-se 25-25 al final. Mica en mica els unionistes van anar imposant el seu joc, seleccionant bé els llençaments i dominant els rebots. El Joventut va reaccionar al tercer quart fins a posar-se un punt per sobre, però tot va ser un miratge, ja que el Romauto va esclatar al quart final on va aconseguir un avantatge de 16 punts.