Ò.F.

C.N.Catalunya 9-C.N.Mataró Quadis 11. A una victòria de les semifinals

L'equip de waterpolo del C.N.Mataró va imposar-se ahir a domicili al C.N.Catalunya i dissabte podria passar a semifinals si torna a guanyar

LA FITXA

C.N. Catalunya: Sullà, Fandos, Casadevall (2), Dimitrov, Sanz (1), Sánchez, Peisson (2), Ollé, Abarca (2), Arévalo (2), Garcia, Gordaliza i Hernández.

C.N. Mataró Quadis: Fernández, Claveria (1), Urbano, Flores (1), Iosep, (3), Matajsz (2), Pei Garcia, Kiku Garcia, Bonca (2), Alemany (1), Cardenal i Cabré.

Parcials: 1-2 / 1-3 / 2-4 / 5-2

Àrbitres: J. Moliner i S. Rodríguez

Els homes de Dorin Costras van aconseguir ahir una victòria molt important a la piscina del C.N.Catalunya que els deixa a les portes de les semifinals pel campionat de lliga. Dissabte, a les 18h. al C.N.Mataró, els waterpolistes mataronins tindran la oportunitat de decidir l'eliminatòria si tornen a guanyar.

El marcador final no reflexa amb fidelitat el que va passar al partit. El Mataró va dominar en tot moment l'encontre i va controlar al Catalunya, que sempre va anar a remolc al marcador. El primer quart es va concloure amb un 1-2 favorable als de Costras. Va ser important pels mataronins posar-se pel davant al marcador, ja que van poder jugar amb més tranquilitat.

El bon joc dels mataronins es va basar sobretot en la tasca del boia Mark Matajsz, que va ser autor de dos gols. Bonca va conduir l'equip amb solvència, ben secundat per Iosep i Claveria. El tercer quart va ser definitiu, ja que els visitants van arribar a posar-se 4-9. A aquestes alçades de partit, ja es preveia la victòria mataronina.

Defensivament, també cal destacar que els deixebles de Costras van salvar moltes inferioritats, i que van anular als jugadors més importants del Catalunya, com són Peisson i el boia Arévalo. L'últim quart va servir perquè els locals retalléssin diferències aprofitant que els mataronins ja estaven pensant el el partit de demà.