C.E.Mataró 1-Novelda 1. A les portes del descens

El Mataró va perdre una nova oportunitat per continuar aspirant a la permanència en un partit que van empatar al minut 93

C.E.Mataró 1-Novelda 1
L'equip de Joan Vilà va deixar escapar diumenge una nova oportunitat per seguir aspirant a la permanència al empatar a casa contra el Novelda. El partit es va començar a tòrcer al minut 19 quan Jordi Martínez, el pitxitxi del Mataró, va fallar un penal. Minuts desprès, les coses van empitjorar quan Toni Mora va haver de deixar el terreny de joc lesionat. L'equip local anava de desgràcia en desgràcia i, com no podia ser d'altra manera, els visitants es van avançar al marcador mitjançant un gol de Pepe al minut 27.

Els nervis van començar a recórrer el Municipal de la Carles Padrós i, tot i intentar-ho amb més cor que cap, els de Vilà no aconseguien l'empat. La segona part va ser un voler i no poder fins el minut 93. Quan ja ningú no donava un duro pel Mataró, David Corominas va donar vida a l'equip amb un gol in extremis. Aquest resultat, lligat a les victòries del Cartagonova i el València B, deixen al Mataró a la 18a. posició a 6 punts de la promoció a falta de només 4 jornades del final del campionat.

Cerdanyola 2-C.H.Grupclima Mataró 2
El C.H.Grupclima Mataró va obtenir un valuós empat diumenge a la pista del Cerdanyola a tenor de com es va desenvolupar el partit. Els homes de Gurt, que acudien amb la baixa de Rocaselbas per acumulació de targetes, van disputar un partit molt físic i travat, amb constants interrupcions i faltes que impedien als mataronins fer el seu joc. Tot i això, el Grupclima va dominar la primera part gràcies a un gol de Xavi Gonzàlez des de mig camp.

El 0-1 va veure's alterat al minut 6 de la represa quan el Cerdanyola va empatar de penal. El gol va suposar una injecció de moral pels locals que van començar a jugar dur. El Mataró, per la seva banda, va perdre el control del joc i va entrar en aquesta espiral d'interrupcions i faltes que no els beneficiava gens. Fins i tot González va fallar un penal.

Malgrat això, Dotras, en jugada individual, va posar el 1-2 al marcador al minut 9. La dinàmica travada perjudicava al Mataró fins a tal punt que van rebre un gol al minut 10, quan un xut ras dels locals va ser desviat per algun jugador que va despistar el porter dels mataronins. Els 15 darrers minuts es van caracteritzar per la lluita i per les expulsions, com la d'Aleix que va ser molt dubtosa.

Amb aquest resultat el C.H.Grupclima Mataró es manté a la 3a. posició, a 6 punts de distància del Macarena, que va guanyar a la pista del St.Feliu de Codines per 2-6. El partit d'aquest dissabte contra el Vigo, al Pavelló de Cirera a les 21h., es presenta cabdal pels interessos mataronins. Per això la directiva ha decidit posar entrades gratuïtes per tal d'omplir les graderies de públic.

U.E.Romauto Mataró 87-Pamesa València 92
Els unionistes van rebre una derrota més en aquest final de temporada. Tot i controlar el partit al primer quart, el Romauto es va confiar i saber mai com guanyar l'encontre, en un matx semblant al del Montcada. Margall va donar minuts a Davesa, Guillem Fernández i Guillem García, els joves, que van fer una aportació considerable.

El Pamesa, per la seva banda, va fer gala d'una gran tècnica al anotar el 42% dels tirs de 3 (9 de 21), que van liquidar la defensa groc-i-morada. Els mataronins van jugar amb poca intensitat els quarts decisius, com així ho demostra el parcial de 12-24 del 3r. quart. Els errors en els llençaments i en les passades van ser claus. El Romauto va tenir un pobre 10% d'encert en els tirs de 3 (2 de 20)."Ens va faltar trempera" comentava el tècnic local, Josep Ma. Margall.