Fita històrica de l'Aliança a la Copa del Rei. Foto: Futsal

L’Aliança Mataró, als setzens de final de la Copa del Rei

L’Aliança guanya el Rivas madrileny, de 2a Divisió, i ara podria enfrontar-se a un rival de primera com el Barça

L’Aliança Mataró va fer història aquest passat dimarts al passar a setzens de final de la Copa del Rei de futbol sala, després de derrotar el CD Rivas madrileny. És la segona eliminatòria de la màxima competició copera de l’Estat que superen els mataronins, que ara poden enfrontar-se amb qualsevol dels grans noms d’aquest esport com el mateix Barça, el darrer campió d’Europa.

L’Aliança va batre el CD Rivas, de la 2a Divisió, una categoria per sobre dels mataronins tot i acabar la primera part amb un 2 a 2 al marcador. Àlex Medina i Oriol López van ser els golejadors abans d’enfilar el camí dels vestidors.

Futsal Copa del Rei. Foto: Futsal

La segona part va ser prolífica a nivell d’emocions i d’ocasions, sobretot pels mataronins, que seguien pressionant a dalt per intentar dificultar el joc dels madrilenys. En una nova pèrdua de pilota i una bona conducció i xut lateral, el Rivas s’avançava novament en el marcador, 2-3 i tocava de nou remuntar. I així es va fer, ens uns últims 8 minuts de partit on, tot i les nombroses baixes locals, Elias feia el 3-3 amb una gran jugada individual i tot seguit, Pol Tolrà amb una finalització de córner al segon pal el 4-3.

Restaven poc més de 4 minuts, els madrilenys demanaven temps mort arriscaven amb el porter-jugador però sense ser capaços de trencar l’organitzada defensa mataronina, que no concedia cap ocasió de gol i que amb conservacions llargues de pilota feia passar el temps. Final del partit, emoció local i nova fita històrica, accés als 1/16 de final i un equip de 1a Divisió visitarà Mataró.