Aina Florenza, Marta Bach i Raquel Gonzàlez, puntals de l’esport català
Aina Florenza, Marta Bach i Raquel Gonzàlez, puntals de l’esport català

Aina Florenza, Marta Bach i Raquel González, puntals de l’esport català

Les tres esportistes i el CN Mataró seran reconegudes a la primera gran trobada de tot l’esport femení català

L’acte es diu ‘Entre totes, tot’ i se celebrarà aquest dissabte 17 de setembre. Es presenta com la primera gran trobada de l’esport femení català i el pòster amb la imatge amb la que es promociona dona fe del gran moment de les esportistes mataronines en el còmput nacional: de les 14 protagonistes, 3 són de la capital del Maresme.

La jugadora de l’Hoquei Club Palau Aina Florenza, la marxadora Raquel González (flamant sots campiona d’Europa dels 35km) i la waterpolista Marta Bach seran reconegudes en aquest acte de país que vol posar de relleu la importància del teixit esportiu femení de Catalunya. També el CN Mataró, com a entitat, serà reconegut per la seva participació en competicions europees. 

L’objectiu de la jornada d’aquest dissabte 17 a Tarragona (el mateix dia que hi van els Gegants de Mataró, per cert) és visualitzar i reconèixer el potencial de la dona en l’esport, i aconseguir-ho amb una posada en escena única.

Una trobada històrica

Mai abans el teixit que forma l’esport femení de Catalunya s’havia trobat en un únic espai, en un acte que estarà obert a tot tipus de públic. A l’acte ‘Entre totes, tot’, es reconeixeran 24 equips que competeixen en tornejos internacionals i 14 esportistes amb una àmplia experiència professional, àrbitres, entrenadores i directives, entre altres convidades. El nom “Entre totes, tot” respon a la idea que l’esport femení català no només són les esportistes, sinó també les persones dels àmbits tècnic i directiu i les persones aficionades. Totes formen part de l’esport femení del país.

L’esport femení són totes aquelles persones que practiquen alguna disciplina, que formen part d’un club, però també totes les que segueixen un equip, l’animen, pateixen i gaudeixen. La idea és aconseguir agrupar el major nombre de persones possibles per aconseguir una imatge de cohesió i potència, trencant estereotips i motlles, i mostrant la força de la dona en l’esport.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive