Nou triomf de l'Advisoria. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria segueix en ratxa i altres partits de la jornada

El Boet supera el Grup Barna i suma quatre victòries seguides (62-52)

L’Advisoria Boet Mataró continua amb pas ferm a la Lliga Femenina 2 després del triomf aquest cap de setmana davant el Grup Barna. És la quarta victòria consecutiva del conjunt de la capital del Maresme, que segueix instal·lat a la zona alta amb un balanç de 14 victòries i 6 derrotes. De totes maneres, la gran notícia del cap de setmana esportiu a Mataró ha sigut la classificació de l’Assolim CNM per a la Final Four de la Champions League.

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 15-12 Olympiacos

El conjunt de Dani Ballart va eliminar a les campiones per accedir a la segona Final Four de la seva història.

• Rubí 14-12 CN Mataró

Derrota inesperada del CN Mataró a la piscina del Rubí, que fins ara havia perdut tots els partits de lliga (és cert que tot sovint amb diferències minses a favor del rival). El Rubí va sortir fort (parcial de 5-1) i el Mataró va ser capaç de remuntar momentàniament (7-8). Al final, l’equip local va ser millor (14-12).

Bàsquet

• Advisoria Boet Mataró 62-52 Grup Barna

Un mal primer quart (9-15) no va poder frenar al Boet davant la seva gent. La reacció va ser molt positiva durant els següents períodes (21-10 i 17-8). Paula Curto (19 punts) i Queralt Coll (14) van ser les millors anotadores. Irene Broncano (12 rebots) i Laia Soler (10) van liderar l’equip dins la pintura.

• Homs UE Mataró Femení Maresme 57-43 El Olivar

Mireia Poyato (11 rebots) i Nerea Baena (10) van segellar la zona. Marta Oliver, autora de 17 punts, va destacar en anotació. És la dotzena victòria aquesta temporada de l’Homs a la Lliga Femenina 2.

• UE Mataró Homs 86-49 Almozara

Juanola (24 punts) i Toure (19 rebots) van destacar especialment en aquesta victòria a casa de la UEM.

• Castelldefels 81-74 Mataró Parc Boet

El Boet queda amb un balanç de 10/9 després de caure, a la pròrroga, a la pista del Castelldefels. El bon partit d’Albert Serra, 18 punts i 11 rebots, no va ser suficient.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 5-3 Dominicos

L’equip d’Albert Larrea segueix líder i comptant per victòria tots els partits jugats a casa.

• Bigues i Riells 3-3 Lidergrip CH Mataró

Un gol en l’últim sospir de Marta Borràs va evitar el triomf del Mataró, que havia arribat a governar el partit amb un 0 a 2. El Lidergrip segueix a mitja taula.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 31-34 Sant Martí Adrianenc

El Joventut segueix a la cua de la classificació amb Banyoles i Poblenou (8 punts) després d’aquesta derrota a casa. Àlex Bosch, autor de 7 gols, va ser el màxim golejador del Hapo, però el conjunt local sempre va anar a remolc.

• Hapo Joventut Mataró 29-24 Onda

L’equip de la capital del Maresme va dominar el partit des del principi i va controlar els intents de reacció del conjunt visitant. Clara Poo, que va fer 9 gols, va tornar a destacar en l’apartat ofensiu.

Futbol

• CE Mataró 2-3 Banyoles

El Banyoles va assaltar el Centenari per posar punt i final a la magnífica ratxa de victòries del CE Mataró, que ja durava cinc partits. El Maymouni i Villagrasa situaven l’equip local per davant dues vegades, 1-0 i 2-1, però el Banyoles va remuntar en l’últim quart d’hora.

Futbol sala

• Palma 3-1 Futsal Marlex Mataró

Un gol de Pol significava el momentani empat a un però el Futsal va acabar sucumbint davant el potencial del conjunt de Calvià, que ara el supera a la classificació.

• Sabadell 1-4 Futsal Aliança Mataró

El Futsal consolida la tercera posició gràcies a aquest triomf a domicili i a les ensopegades de Seròs i Santa Coloma.