Un moment del partit per l'ascens. Foto: Boet.

L’Advisoria Boet es queda a les portes de l’ascens i altres moments del cap de setmana

L’equip de la capital del Maresme va tenir un triple a l’últim segon, davant l’Unicaja, que si hagués entrat l’hauria conduït a l’ascens

L’Advisoria Boet Mataró s’ha quedat amb la mel als llavis. Després de superar en segona posició el seu grup de la fase d’ascens a Inca, el conjunt de la capital del Maresme va caure en el partit decisiu davant el campió de l’altre grup, l’Unicaja. D’aquesta manera, les mataronines s’acomiaden d’una temporada en la qual han lluitat per pujar de categoria fins l’últim sospir. Repassem la cita del Boet i la resta de partits del cap de setmana amb protagonisme mataroní.

Bàsquet

• Unicaja 56-54 Advisoria Boet Mataró

Quedaven tres segons pel final del partit (56-54). Després d’un error en el tir lliure per part d’Unicaja, el Boet va trenar un ràpid contraatac i va tenir temps d’intentar un triple sobre la botzina. La pilota va picar a tauler i a l’anella, però no va entrar. Era el triple de l’ascens, però el Boet es va quedar amb la mel als llavis. L’equip de Mataró ho va intentar tot.

• UE Mataró-Homs 85-82 Joventut Badalona

L’equip de Charly Giralt tanca la fase regular en segona posició i un balanç de 23 victòries i només 3 derrotes. Ara, les fases d’ascens.

• Almozara 70-72 Mataró Parc Boet

El Boet acaba cinquè a la lliga (16 victòries i 10 derrotes) després d’un últim triomf a domicili. Bernat Álvarez, autor de 15 punts, va ser el màxim anotador del conjunt mataroní.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 4-0 Sant Just

El Club Hoquei Mataró és nou equip d’OK Lliga.

• Lidergrip CH Mataró 2-4 Fraga

El primer gol del partit va ser obra d’Aina Lleonart, però a partir d’aquí el Fraga va dominar i va acabar guanyant amb certa comoditat. El Mataró és novè amb 27 punts.

Futbol

• CE Mataró 3-2 Bescanó

Remuntada apoteòsica del Mataró en l’últim quart d’hora de partit. El Bescanó guanyava 0-2 amb gols de Gómez (16’) i Feixas (71’). L’equip de Monroy, i més quan juga a casa, no es rendeix. Njie (76’), Pascual (81’) i Domingo (86’) van firmar la remuntada. El Mataró és setè amb 36 punts.

Waterpolo

• CN Mataró 5-6 Sabadell

El partit va ser molt igualat. Al descans, les defenses s’imposaven (1-1). Després del tercer quart, el Mataró tenia un mínim avantatge (4-3). Al final, el líder va imposar el seu talent. De totes maneres, el Sabadell va haver de suar de valent.

Handbol

• Banyoles 31-27 Hapo Joventut Mataró

Derrota del Hapo contra el gran rival en la lluita per la permanència. L’equip de Mataró manté un punt d’avantatge, però ara tocarà patir. Resten dues jornades pel final del campionat de lliga.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 3-2 Penya Esplugues

Oriol, Kambon i Alejandro van ser els autors dels gols de la victòria a casa. Amb aquest triomf, el Futsal, que és setè, se situa a només dos punts del quart lloc.

• Futsal Aliança Mataró 1-2 CET

Les mataronines, que ja saben que acabaran la lliga en segona posició, van perdre contra el campió de la categoria.