-
-

Salva

El rei que no passa de moda: torna Mario amb una nova odissea

Super Mario Odyssey surt aquest divendres a la venda per Nintendo Switch.

Super Mario és atemporal. El personatge que va fer revifar els videojocs a mitjan dels anys vuitanta amb la NES de Nintendo segueix plenament vigent més de 30 anys després. El gran canvi per la saga va arribar el 1996 amb Super Mario 64, un salt de les 2D a les 3D que canviava els objectius del referent de la companyia japonesa. Ja no valia només saltar i superar obstacles, sinó que calia, també, explorar. I és precisament això el que proposa el nou Super Mario Odyssey de Nintendo Switch, que surt a la venda aquest divendres 27 d’octubre.

Després de diverses entregues, Mario torna al concepte d’aventura d’exploració que va popularitzar amb Mario 64 i Sunshine. Això vol dir que es recuperen els escenaris de gran mida on el jugador podrà cercar tot tipus d’objectius sense cap ordre preestablert. Entre les novetats d’aquesta entrega destaca el fet que  es podran visitar localitzacions totalment diferents: des d’un desert ambientat amb atrezzo de Mèxic fins a una ciutat amb personatges reals com si fos al bell mig de Nova York.

A nivell de controls, la gran aposta que fa Mario Odyssey respecte les anteriors entregues té a veure amb la gorra d’en Mario. Aquesta té vida pròpia, es pot llençar per atacar els enemics però sobretot per posseir-los. Això vol dir que podrem controlar a tot tipus d’enemics i fer servir les seves habilitats per poder accedir a llocs impossibles o per poder desllorigar trencaclosques i situacions que no es poden tirar endavant amb les habilitats bàsiques del protagonista. Switch també surt amb un pack amb el joc el mateix divendres.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive