Marxa Solidària
Marxa Solidària

capgros.com

Arriba la sisena marxa solidària de l’AGIM

“Avançar junts ens pot fer arribar més lluny” és el missatge que vol transmetre la marxa que AGIM organitza a Mataró amb la voluntat de sensibilitzar a la població de la realitat i les possibilitats de les persones amb diversitat funcional

Enguany AGIM, entitat que dóna suport personalitzat i també en grup a totes aquelles persones que han patit Ictus, malalties neurodegeneratives i discapacitats físiques, fa la seva sisena marxa solidària. “Avançar junts ens pot fer arribar més lluny” és el missatge que vol transmetre la marxa que AGIM organitza a Mataró amb la voluntat de sensibilitzar a la població de la realitat i les possibilitats de les persones amb diversitat funcional.

Diumenge 13, a partir de les 9h des del Nou Parc Central

L’acte tindrà lloc aquest diumenge 13 d’octubre de 9 a 12 del matí, i vol convertir-se en una mobilització amb la participació de tothom. La sortida es realitzarà des del Nou Parc Central i el punt d’arribada s’ubicarà a la plaça Santa Anna. L’itinerari és d’ aproximadament 7 Km al llarg del Passeig Marítim. Tots els participants sortiran conjuntament i s’intentarà seguir el ritme que es vagi marcant (es senyalitzarà amb una bandera d’AGIM). Es tracta d’una marxa inclusiva on cal tenir present que hi haurà persones amb diversitat funcional.

Quan s’arribi a la plaça Santa Anna, on hi haurà una carpa informativa de l’entitat, es farà entrega d’un entrepà amb una ampolla d’aigua. La voluntat d’AGIM és que persones amb i sense diversitat funcional puguin compartir una activitat al mateix temps que donen a conèixer l’entitat i la tasca que realitzen. El període d’inscripcions està obert fins al mateix dia de la marxa. Els interessats es poden apuntar a la Seu de l’entitat AGIM Josep Monserrat i Cuadrada, 37 -de dilluns a divendres de 16’15 a 19h - a Milar Electrodomèstics, carrer del Músic Jaume Isern, 14 –en horari de botiga– i el mateix dia de la Marxa al Nou Parc Central de 8.30 a 9.00h.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive