El portal activatunegocio.es
El portal activatunegocio.es

Activa tu negocio, la importància de l’anàlisis de dades

Empresa dedicada a l’analítica per als negocis digitals i a l’estratègia digital d’empreses.

Activa tu Negocio és una empresa que neix de la necessitat d’instaurar la importancia de la cultura de dades en les empreses aplicant analítica de digital, amb la importància que requereix en qualsevol estratègia digital. El seu impulsor, Raül Riera, ja va iniciar fa dues dècades l’empresa Clonica Networks, dedicada al disseny, construcció i posicionament web, però va detectar que en molts sectors “hi havia problemes per poder tenir resultats reals en informes dels equips de màrqueting digital”. “Els indicadors, (KPI’s), són essencials per saber l’evolució i la realitat o de la concreció que l’empresa necessita, i per això vam decidir impulsar un negoci que posés en valor l’estratègia digital i l’analítica”, relata.

Dit i fet, així va néixer Activa tu Negocio, pensat per centralitzar la informació i l’analítica per poder estudiar de manera correcte les dades que l’empresa genera: “Posem en valor la cultura de dades en les empreses i treballem per implementar un assessorament que serveixi per ajudar a l’empresa a prendre decisions”. Moltes de les empreses decideixen sense conèixer indicadors bàsics com els costos per adquisició reals, el ROI (retorn de la inversió) o tenen models d’atribució de ventes equivocats, i sovint els resultats  són erronis o no els serveixen per saber si l’estratègia de màrqueting digital està sent encertada. “El nostre treball és posar l’analítica en el centre de les decisions i ajudar a les empreses a prendre accions concretes que millorin els resultats”, conclouen.

El servei, per tant, s’enfoca a l’optimització de la conversió a través de les dades com el comportamient dels usuaris, a banda d’oferir assessorament en estratègia digital, auditories SEO, SEM, funnels i models d’atribució perquè després es prenguin les decisions pertinents.

La relació amb el TecnoCampus ve de lluny, ja que Clonica va ser una de les primeres empreses en integrar-se al projecte incubadora de l’Ajuntament de Mataró. Van contactar amb ells per poder rebre assessorament en la xarxa de contactes i sobretot per poder tenir “una visió externa del propi negoci, ja que això permet ajudar a entendre més fortaleses i debilitats pròpies; és importantíssim”.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive