Vergonya de polítics Fa 3 mesos
És tan evident el perfil de delinqüents que pul·lulen pels carrers de Mataró que quan els veus busques protegir-te. Les voltes que he fet amb el cotxe abans de entrar-lo al garatge per evitar-los. Tinc clar que, si el president Aragonès diu directament als musulmans que no s'han d'integrar i als catalans que el futur hem de ser mestissos, han posat a la venta Catalunya per un grapat de vots.
Bote? hola? què hi ha algú? Fa 3 mesos
Fa dos anys veïns del carrer Rosselló vàrem entrar una petició de reunió per parlar del carrer. Resulta que els equivocats èrem els veïns. A sobre els dolents per molestar al sr. Alcalde i als seus tècnics assessors. Des d'aleshores ja vaig veure que el carrer Rosselló l'importa tres pebrots i la gent treballadora que allà vivem o ens movem. Bote, ho sento però ets còmplice de la degradació del carrer.
Policia local Fa 3 mesos
I els agents de la Policia Local, ja patrullen pel carrer Rosselló?, o estant donant voltes per la ciutat dins del seu cotxe, escaquejats de tot?
Cabreado Fa 3 mesos
No es este Alcalde son todos y la mayoría de políticos españoles y europeos que dejaron libres las fronteras para que toda la delincuencia entrará y se le acogió con los brazos abiertos colegios para los peques una paga para los mayores comedores y servicios sociales y ellos al cambio nos traen droga,robos y delincuencia y los de aquí a pagar impuestos para que ellos vivan de pu..ma..
Càmares Fa 3 mesos
Aquelles càmares tan cares que l'Ajuntament va comprar per instal·lar al carrer Rosselló, encara no van?
Perico de los Palotes Fa 3 mesos
Otro caso aislado mas. En Mataró no hay inseguridad, son imaginaciones de los ciudadanos. Los politicos que dicen que dicen que no hay inseguridad son los que tienen la razón. Así que no os preocupéis. NOTA: Y mientras los políticos no lo quieran reconocer, las cosas irán a peor.
sense detinguts Fa 3 mesos
bueno i si els detenen perque serveix? si el jutge de torn el/ells deixara lliure, la preso hauria de ser perque el delinq¨üent tinguir por a ser tancat i a mes perque algun que no sap viure amb els demes estigui separat de les seves victimes, pero res ara esta la moda de que faci el que faci quedi lliure, ni por ni les victimes protegides del delinqüent...i aixi estem..que a aquest pas aixo sera com qualsevol païs tercermundista en inseguretat, por a que t'ocupin, robin, violin, apunyalin..
sempre el mateix perfil... Fa 3 mesos
sempre el mateix, no alguna vegada, gairabe sempre el mateix, i no es vol veure, impossible buscar sol.lucions quan no es vol veure l'arrel del problema, i no, no es la pobressa, es la voluntat de molts que venen amb aquests costums i directament a ser delinqüents, mai seran part de la societat, perque no volen, seran un problema per la societat, pero res, mirem a un altre costat i per no estigmatitzar intentem curar un cancer amb aspirines, no sigui que ens diguin fatxes o racistes.
mataronina Fa 3 mesos
Bronx - Mataro
rius Fa 3 mesos
LA CIUTAT QUE VOL DAVID BOTE, LA CIUTAT DELS CRIMS, ROBATORIS, OCUPACIONS, VIOLACIONS PER TANTA GENT QUE ENS PORTA ELL I EL SEU PARTIT ACOMPANYAT MOLT GUSTOSAMENT PELS PARTITS INDEPEDENTISTES I ELS DE PODEM. NO M'ESTRANYA QUE VOX CREIXI CREIXI EN VOTS, SI FINS I TOT HI HA GENT INDEPENDENTISTA QUE VOTARÀ A VOX PER UN TEMA DE PRIORITATS PERQUÈ ES EL DIA A DIA AIXÒ, I ELS NOSTRES FILLS NO HAN DE VIURE TOT AIXÒ SENSE CAP NECESSITAT
Mostrar més