pobrets.. Fa 2 mesos
no tenen on dormir!!...i per quins nassos els hi hem de proporcionar nosaltres?, que li demanin al seu rei que segur que esta encantat de cedir un ala del seu palau, es que aixo ja cansa...venen aqui amb tot el morro de que els mantiguem i els hi donem sostre...com si fos la nostra obligacio, la nostra, no la del seu païs, la nostra...a veure jo nomes son responsable dels meus fills, no d'aquests parasits que nomes venen amb l'idea de viure dels demes. Segur que ni un ha buscat feina.
Curios Fa 2 mesos
Ocupes sempre nens del Rufián del Marroc.... Ocupats sempre gent gran.
mas Fa 2 mesos
y si vienen más ocupas y chusma como esta pues hay miles de parasitos de politicos independentistas del volem acollir que seguro estan ansiosos por acoger a estos angelitos. no creo que sean tan hipocritas que los acojan los demás y no ellos. se les veria el plumero de mala gente y egoistas.
martona Fa 2 mesos
no tienen donde ir? pues muy fácil, hay miles de independentistas del volem acollir desde la CUP hasta ERC, pues con 3 chavalillos que tienen pinta de ángeles pues mira si hay sitio para ir, ellos los independentistas empezando por ARagones que tiene una gran casa os pueden a acoger a cada uno incluso, ni siquiera hace falta que los 3 vayais a la misma casa. Por ejemplo uno para la casa de Aragones, otro para la de Rufian y otro para la casa de Laura Borras.
blau cel Fa 2 mesos
que els hi han ocupat tres cops.....??? amb raó tenen tan poca fe en el sistema, que el volen recuperar per si mateixos...no ?? I
Rosa Fa 2 mesos
L'enemic a casa i gastant diners en defenses infames, farta dels polítics i de les lleis, farta d'Escanya!
Jaume Fa 2 mesos
Total solidaritat amb els propietaris.
jordi Fa 2 mesos
Que envidia me dan a veces los Americanos....este problema no existe , si alguien entra por la fuerza en tu propiedad simplemente le revientas la cabeza y se termina el problema. Es barato y efectivo.
Expulsió ocupes... Destrossen el pais Fa 2 mesos
És la serenata de sempre... Masses casos ocupacions i sempre el mateix origen a Calella, Mataró, Blanes o Cardona... Qui no vegi aquí una estrategia del Marroc de fer de Catalunya els seus serveis socials... És que és cec o ja vol una Catalunya conflictiva.
Miquel Fa 2 mesos
"no tenen on anar"... Yo tengo la solución; pueden volver A MARRUECOS y que se haga cargo SU GOBIERNO de la situación en la que se encuentran. FIN
Mostrar més