fora ocupas i xusma diversa Fa 5 mesos
Bote a veure si a la fi t'imposes i treus ocupes, xusma, delinquents i parasits de la ciutat que estan fent molt malbé, a veure si t'assabentes d'una vegada, no t'acabarà votant ningú si continues aixi, la gent s'anirà de mica en mica fartant de tú i no veuràs ni un vot, la delinquènciá es com una taca, s'espandeix sense parar i mes amb un tio com tu que no sap posar fre a res.
Andreu Fa 5 mesos
Com és nota que venen eleccions. Ara comencen a treballar. Ho podrieu haver fet abans. Igual que els patinets a les voreres. Els gossos. Etc... La llista és llarga. A mi no em tornareu a enganyar. Properes eleccions: ni PSC ni ERC.
Fan tard. No és un problema és un desastre Fa 5 mesos
Hi ha carrer amb desenes blocs problemàtics ocupats. Molt bé aturar però què fem amb les ocupades ja??????
Els donaran 48 hores per robar el contingut de l'habitatge? Fa 5 mesos
En cas de que s'aprovi aquest canvi legislatiu, quedarà clar que pels okupes no tindrà sentit okupar, però els donaran 48 hores per remanar-ho tot i robar tot el que considerin de valor i destruir el que vulguin amb total impunitat. Total ells tindran la possessió de tot durant aquest temps.
Bravoooo Fa 5 mesos
Avera si això serveix d’alguna cosa, ocupar és un delicte! Ja estem farts de haver de ser el 4 tontos de sempre els únics que ens currem les coses, mentres els vividors viuen del cuento amb els buïts legals! Esperem canvis!
Rocafonda i Cerdanya Can ocupa Fa 5 mesos
Al 2014 molts veïns dient que alguns canvis hi havia. Els ocupes ja no eren famílies, sinó persones que feien de l'ocupació una manera d'emancipar-se i un perfil de població que venia d'altres països directament a ocupar. L'alcalde, l'administració i tothom mirant al mar. Alegría. El 2018 a Rocafonda els veïns li vàrem dir a l'alcalde que les ocupacions amagafen màfies, atraien gent molt pobre a mantenir i bàsicament era gent del Marroc. L'Alcalde en el seu món com sempre. És
a veure si es veritat Fa 5 mesos
i te nassos que es parli sempre dels vulnerables, vulnerable es el que te un inmoble ocupat, no l'okupa, ningu es responsable de la seva situacio per fer-se carrec, que ho diu ben clar aquesta dona, el cas d'un home que torna de l'hospital i troba CASA SEVA ocupada, te nassos que ara sigui el propietari el que estigui al carrer perque un suposat vulnerable sense haver pagat res estigui ara dintre i amb gastos pagats....faltan pisos o sobra gent que ve sense possibilitats a viure gratis?