Ernesto Fa 1 any
La impunidad de los perros y los patinetes para ensuciar y molestar ha venido para quedarse. No hay solución ni ganas de solucionarlo.
8 apellidos catalanes Fa 1 any
Prefereixo qualsevol gos a la platja que un Johnattan, un Kevin o aquests domingueros que porten fins i tot la iaia en una cadira.
Antoni Fa 1 any
No tenim d'amoinarnos dons els gosos no tenen culpa la culpa la tenen alguns amos de gosos dons els son els bruts ( algus ) que no recullen els escremens i si dius algo se encaran am tu els animals prou enteniment tenen com per soportar als amos per que despres els deixaran avandonats, jo deixarie sls animals lliures i els seus amos lligsts am una platja
Pere Fa 1 any
I per quan una platja només per a persones?
Us han fet alguna cosa els gossos? Fa 1 any
No entenc aquesta virulència envers els gossos, alguns parleu com si estigués minat de cans a la platja i em sembla que la trepitgeu poc. És un espai públic i obert per hom i per a tothom, on tenim lloc de sobres per conviure. Ara resulta que perquè vols estirar-te a fer la sardina tens més drets que els que tenim gossos i els portem com s'han de portar. Hem avançat molt en els drets dels gossos a Mataró, intentem no posar-nos estupendos perquè un dia de maig es vol baixar a solej
Marc Hirschi Fa 1 any
En general i en aquest cas concret, per què s'inventen normes que no compliran mai? Algú s'ho creu que multaran algú per anar amb el gos a qualsevol platja? Se n'enfoten de nosaltres.
Primer de maig Fa 1 any
Si a les platges ja hi ha gent estirada a la sorra al mes de maig, seria convenient que s'hi prohibissin els gossos des del primer de maig. Inclús, com que moltes famílies amb els seus fills van a la sorra als mesos d'hivern, s'hauria de prohibir l'entrada de gossos a les platges tot l'any. Els orins i excrements son antihigiènics. Els gossos, a la platja de gossos.
Esperem que es faci complir Fa 1 any
És habitual veure gossos a les platges de Mataró perquè qui hauria de vigilar-ho, la policia local, no ho vigila. En canvi, a les altres poblacions del Maresme és molt difícil veure un gos en una platja. A Mataró, els gossos van a la platja per a gossos i a les platges que no son per a gossos, i no passa res.
Lliure circulació, no. Fa 1 any
Les platges, com tots els carrers, places i espais públics, no son de "lliure circulació" si per lliure circulació s'entén deixar el gos deslligat. A tots els espais públics, inclús a les platges, els gossos han d'anar lligats. Els únics llocs on es poden deslligar és als corre-cans.