Joan Fa 1 mes
Yo los subía a un avion y los devolvia a su casa/pais con una orden de no regresar en 200 años, ni ellos ni cualquiera de su familia. Lo siento, pero una cosa es acoger y otra venir a robar.
mentides Fa 1 mes
gent molt maca aquests migrants, es porten molt bé, son simpatics, s'integren, treballen, fan el bé, estudien, no son racistes, no roben, no ocupen, no barallen, no violen, ni trafiquen amb drogues i no volen ajudes perquè s'ho guanyen de manera honrada...aixó diem alguns abans, encara ho pensa algú? o seguim enganyant-nos mentre es carreguen la convivència al barri a tota la ciutat i el futur de les nostres proximes generacions, fora buenisme i fora acollir la brossa del mon que ningu vol
Mataroní empipat Fa 1 mes
El fet de que siguin reincidents diu molt del nostre sistema de justicia. Ademés els cursen l'ordre d'extradició, els i donen el paper i surten al carrer amb l'ordre d'extradició a la mà, buscant un WC per donar-li us!!! Cal canviar les lleis d'una punyetera vegada. Sr. Bote, parli amb els seus amics del PSOE a Madrid que son els que poden canviar lleis i faci quelcom per variar.
NI DETENCIONS NI OSTIES, EXPULSIONS Fa 1 mes
Els veïns de Rocafonda estem molt, molt, molt farts d'aquests joves multireincidents, que es passen el dia pensant com fer mal, venent pisos, amenaçant els nostres joves, tot el dia enxufats de droga.... no els pots ni mirar. Són violents, perillosos. Estran destrossant la convivència i el barri. Rocafonda és un barri de migrants, que sigui així, però no un barri de delinqüents. Expulsió immediata.
Carmen Fa 1 mes
Veus que son bons nois? Primer li donen l'ensurt i després li tornen el robat per què es veí. Potser que l'Ajuntament que empadrona tot quisqui a tort i a dret ens empadroni a cada barri així serem "veins" i ens lliurem d'aquesta xusma ja que no sembla que ningú faci res al respecte. CANVI DE LLEIS JA!!
Emilio Fa 1 mes
Otro caso aislado en Rocafonda. Vergüenza le tendría que dar al ayuntamiento de decir que no es para tanto.
Marcel Fa 1 mes
Fets aïllats? Digem les coses com son.Per no voler alimentar el racisme i la xenofòbia, no és pot amagar la realitat, perquè això sí que alimenta al feixisme.