8 apellidos catalanes Fa 3 mesos
Es veia a venir... i és el que faltava, el Sindicat de Peluts okupant escoles de Mataró. Que serà lo proper?
mat Fa 3 mesos
ja han preguntat als veins de veritat que li sembra tot o com sempre ja decideixen ells pels veins? perque aquests com els bons dictadors ja decideixen pel poble pero sense que el poble de veritat parli, no tenen morro aquests del sindicat...parasits que volen viure de l'erfoç dels demes...perque ells esforç poc...i a mes al servei dels interessos globalistes. Pobres veins del col.legi...veins de veritat no ells que a tot arreu van amb la demagogia dels carrers son nostres i bla, bla, bla...
La gent de Mataró... Fa 3 mesos
Aquesta és bona. Diran la seva gent
Mataró ciutat ocupada... Fa 3 mesos
Entre en Bote que és un bla bla bla i no fa res, els ocupes que van a les seves amples, les màfies marroquines que no paren de portar gent pobre i aquests del sindicat que estan també per sobre del bé i del mal... anem apanyats. Curiós que aquests del sindicat només ajuden a un col·lectiu determinat. Algú ho havia de dir.
jep Fa 3 mesos
clases de arabes para ocupas y delincuentes que tanto son agrado de los del Sindicato de la ocupación esta jaajajaj
Fet puntual Fa 3 mesos
És un "fet puntual". El fet puntual d'avui.
Heu de corregir errors Fa 3 mesos
No s'ha dedicat mai cap espai de l'escola a aparcament. L'aparcament de la foto correspon al solar de l'antiga Vimaco, forn del vidre.
Classes d'àrab.. Ara entenc coses Fa 3 mesos
Curiós si més no. Per això els agraden tant a alguna associació.... Per això només és mouen per un sol col·lectiu. Res més a dir senyoria.