Joan Fa 3 mesos
Vosaltres sou part del problema, no la solució.
Esquerra pitjor encara que Bote Fa 3 mesos
Pero si Esquerra és el que partit que més adora als menas, ocupas i delinquents diversos. A qui voleu enganyar senyors traïdors dels mataronins i dels catalans que sou els d'Esquerra. Amb vosaltres Mataró estaria pitjor que Marsella, perquè Mataró està molt malament ara però amb Esquerra acabariem siguent una ciutat marroquina i de les més xungues a més.
Mataró necesita un canvi, no més del mateix Fa 3 mesos
Es a dir guanyaré, no per propostes engrescadores sino perquè el PSC està tocat. Encara que ja sabem que ERC va votar a favor de l'anella ciclista i estan a favor de les okupacions .....
Jordi Joan Fa 3 mesos
Pitjor que l'alcalde actual no ho farà, Mataró està deixada
Canvi Fa 3 mesos
Mataró, necesita un camvi, gent amb il·lusió i capacitat. Algú ens ha de governar. No fem demagògia.
Un ex votante Fa 3 mesos
Esto son igual que todos o peor y mi voto no lo tendrán.
JAJAJAJAJAJ Fa 3 mesos
es el problema que tenim a mataro, que vosaltres sou encara pitjor, vosaltres per interes demografic-politic sou els que esteu fent intocables precisament als mes violents, vosaltres per ser "teoricament" d'esquerres esteu blanquejant als ocupes, vosaltres perque heu fet negoci heu portar jovent violent al que no heu sapigut controlar i esta al carrer fent de les seves....i ara diue que sou l'alternativa per sol.lucionar els problemes? quins? els que heu ajudat a crear?.
:( Fa 3 mesos
Què potser muntareu una taula de diàleg amb els okupes que prèviament heu fet venir?
A qui voleu enganyar ? Fa 3 mesos
Però si tothom sap que el problema de la seguretat i okupacions ve de vosaltres, juntament amb Psc. la Cup i Comuns. No poso els de JxCat perquè aquests fan seguidisme sense criteri.