Carles Fa 9 mesos
Però no deia el senyor Bote que era un fet puntual? Ara ja li preocupa? Pensava que 200 ocupacions en quatre mesos encara li seguirien semblant fets puntuals.
anonimus Fa 9 mesos
Amb l'excusa de ser "vulnerables", s'ens colen a casa (i es queden) tota mena de gent indesitjable, el pitjor de cada país. O creieu que al marroc no estan contents de que fotin el camp?
Imma Fa 9 mesos
No feu res per que no voleu; quan s'ocupa un pis no s'hi val personar-se i dir que l'ovupació és un fet i fotre el camp. Si fessiu costat al legitim propietari unes quantes vegades, correria la veu i les mafies que venen claus no tindrien cabuda. No teniu vergonya. ERC ha fet molt de mal als catalans, però els socialistes en sou còmplices. Mataró es el paradís dels delinqüents. Fins quan?
......malgrat que cada cop queden menys pisos buits per ocupar.... Fa 9 mesos
Què passarà quan s'acabin els pisos buits? Hi haurà violacions de domicilis?.
Si no revertim la situació Catalunya perderà la seva identitat Fa 9 mesos
Es evident que amb aquests polítics no ens en sortirem. PSOE-Podemos -ERC- JxCat_ CUP tots fent lleis favorables a l'okupació. Hi ha un clar intent de desestructurar a tot nivell la societat catalana. Si no revertim la situació Catalunya està perduda
Andrés Fa 9 mesos
Si alguna alcaldesa actual ya en el pasado iva de la manos de los ocupas que puede esperar de estos políticos que tenemos.
població marroquina nova i ocupacions? relació o causalitat? Fa 9 mesos
Perquè no hi ha a d'altres comunitats? Polítics que tapen, polítics que fomenten, tipus de pobalció migrant? Algú pot donar arguments analítics? Gràcies
Ara???? Fa 9 mesos
Des del 2016 li venim dient. Li diem hi ha màfies. Vinga a portar gent pobre del Marroc de la mà associacions i sindicats. Mossos no fan res ni volen. Fiscalia en sus mundos de yupi. Ajuntament dona ajuts des del primer dia. La convivència és complicada Què esperaves? Bote cómplice
Joan Fa 9 mesos
Això només acaba de començar, Mataró te un mal futur si les coses no canvien radicalment i tots sabeu a quin partit em refereixo que ho vol fer.
Ten Tola Fa 9 mesos
Vaja, vaja, quina sorpresa, qui ho hagués dit, segur que també és anecdòtic. A Mataró no hi han xoriços, ni lladres amics de polítics i jutges, ni inútils governant, ni policia que es rasca la panxa,... Aquesta noticia segur que és una mentida. Som els millors !!!!
Mostrar més