roberto rodrigo Fa 9 mesos
BOTE , DIMISIÓN!!!!!!! No vales, el cargo y el sueldo te quedan grandes!!!!!! Y del payaso del JEREZ ni hablemos, que no vale ni para estar en la zon azul!!!!!!
Menteixes i ets un pèssim gestor Fa 9 mesos
Policía local? Penja d'alcaldia Gerent i càrrecs de confiança? Penja d'alcaldia Neteja, convivència? Penja d'alcaldia Participació ciutadana? Penja d'alcaldia. Comunicació? La que nega les coses? Penja d'alcaldia.
Josep Lluís Fa 9 mesos
Sóc nou vingut a Mataró de fa un parell d'anys, i resident a Av. Amèrica. Puc dir sense cap temor a equivocar-me que existeix un deute majúscul amb els barris. És tal aquest deute que en realitat hi ha dues Mataró. La Mataró cèntrica amb serveis que centrífuga els problemes i la misèria a la Mataró dels barris, amb dèficit de neteja, de metges, d'escoles, d'integració. La solució no és més policia. La solució ha de ser més justícia social
Solucions ja !!! Fa 9 mesos
Politics, ho teniu molt fàcil: la persona que és condemni per actes delictius, no té ajudes cap membre de la seva unitat familiar. Ja vereu que bé es porten o foten el camp. Per altra banda, la okupació és un problema. És evident. El misaatge que és transmet és que pot agafar el que vulguis i a sobre tens drets ... Això no existeix a cap país del mon.
Jordi Fa 9 mesos
ESPAÑOLITO!!!! que només fas comunicats en Ejjjpañol, estàs deixant una ciutat feta una ruïna on acabarà governant PP/VOX,(Això sí tot culpa del Govern de la Generalitat Indepe).. Però si sou mismos Perros con diferentes collares PSC-PP-Cs i Vox
Mike Fa 9 mesos
Bote PSC, Bote city. Quin desastre de gestió. Ni cobrant milions et votaria !! A per cert, al polis locals: Quan un cotxe dels vostres es queda sense bateria i ha de venir la grua, no cal 8 policies esperant com arriba (Rda. països Catalans, passat novembre)...i tots amb el mòbil a la mà (2 hores mínim). A pic i pala tots!!
Bote, mal, muy mal. Has jodido el barrio Fa 9 mesos
No digas más que son puntuales, cada día pasan cosas, pero claro tu sigue negando.
El "gran treball" de la policia local Fa 9 mesos
Ja està bé, Bote, de dir que la policia local fa "un gran treball". Els que no estan de baixa, no treballen. Fa anys que estan de vaga encoberta, d'abans que tu fossis alcalde. ¿Quan penseu començar a fer-los treballar?
Alcalde GO HOME. No toquis més Rocafonda Fa 9 mesos
Ets un mal gestor. Has destrossat el barri. Vens només a la foto. Els de Rocafonda no et reconeixem ni et volemens has abandonat. El barri fa por. Ara digues com l'entitat aquesta que no és per tant. La teva mala gestió destrossa la ciutat.
Ja se sap qui són Fa 9 mesos
Els agafeu d’estrangis sense que senterin els de la cup i els perroflautas, perque sino ja tenim els 4 hippie yuppies de sempre defensant-los amb rotllos del plan: pobrets s’els ha d’ajudar, mereixen vivenda digne, ajudes….. a cagar! Fins els cataplins…. Que els ajudin al seu païs, patada i avall! EXTRADICIÓ ALS MENAS CONFLICTIUS!
Mostrar més