Mataronina Fa 10 mesos
Es vergonyos que la nostra policia hagi de merxar, aixó envalentona a la gent , i sap greu que si passar amb un altre lloc et detenet, a mi lo mes mal es veurà que la policia marx,i sembla que tinguin por, no se si és millor defensar-se la policia o marxar amb la cua entre cames com varen fer.
Gracias Bote Fa 10 mesos
La dejadez de todos los que te han precedido y tú has puesto la guinda. Por su inoperància la convivència se ha roto. Ahora no me vengas a pedir más el voto porque te cambiaré la o por la e... Vete. No puede ser vivamos así en Rocafonda. O afrontas o vete.
Joan Fa 10 mesos
Ja es veu qui mana a Rocafonda!!!! Pobrets els de la resta de barris, on ens passa el vehicle de "suport a la movilitat" (jo el diria "suport a la tresoreria" i reps la foto a casa teva amb la denúncia corresponent.
Mataroní empipat Fa 10 mesos
Que la policia ha d'entrar en un barri conflictiu? Que vagin amb reforços d'antidisturbis dels mossos. Que es facin les detencions necessaries. Que es presentin carrecs per resistencia o agressió a l'autoritat. Si jo m'encaro amb un policia, em cau la del pop, pero si soc de rocafonda i passa al meu barri m'en vaig de rosetes. Aixó no pot ser. La llei es per tots.
Lidia Fa 10 mesos
No se tendria q permitir este desprecio a nuestra policia.
A Pep Andreu Fa 10 mesos
No siguis il.lús, Pep. L'incivisme es combat amb tolerància zero per part dels que han de fer guardar l'ordre, la policia local. Qui mana la policia local? L'alcalde. Què fan l'alcalde i la policia? Uns no treballem i l'altre culpa a tercers..
No passa res Fa 10 mesos
No passa res. Segons va dir l'Ajuntament, a Mataró no hi ha incivisme sinó una percepció errònia d'alguns ciutadans alarmistes.
jordi Fa 10 mesos
Rocafonda es una metxa que pot portar a una explosió incontrolada, es miri com es vulgui, la realitat es que es una barriada conflictiva on la policia sap que el desplaçament per resoldre un problema serà un terrabastall. El pitjor es que sa perdut la por al ordre establert, i campa qui pugui. Això es nefast per tothom, les persones pacifiques i d'ordre que conviuen amb malfactors. Els catalans diem: PET, ROT I BALL DE SOCI. fa pudor, es fastigós i molts fan el que els hi rota.. Anem malam
Anònim Fa 10 mesos
Claro así cualquiera multa a los vecinos de Cerdanyola, Rocafonda estos no se están de broma, luego estan los otros los que agachan la cabeza y pagan, o sea los tontos, en esos barrios la Ley son ellos, por eso la policía suele estar multando por el centro. Yo presencié en ctra Mata unos chicos de color habían aparcado el coche en un aparcamiento de minusválido de los que hay la matrícula, llegó el conductor de esa plaza y les pito para que marcharsen, pues le montaron un pitote
Marga Riera Fa 10 mesos
I tolerable! Sento vergonya dels meus conciutadans !
Mostrar més