Babba Fa 1 any
Bueno,lo sé de dónde sacar el dinero para todo eso,i sobrará. Proyecto piloto Todos quien cobra ayudas en Mataró i tiene menos de 60 años hacer trabajos sociales,que menos válidos no están. Como -limpiar las calles,playas, bosques,pintar etcétera. Si no,se aburren i hacen trastadas para decir suavemente. I si no hacen- fuera las ayudas.
Dolors Fa 1 any
Estan dient que amb el canvi climàtic el mar pujarà de nivell i també que tard o d'hora s'haurà de canviar el recorregut i fer-lo X la part interior.....no entenc q es vulgui fer una estació nova en el mateix lloc....
Joan Fa 1 any
No té cap sentit aquesta nova estació. S'hauria de replantejar i aprofitar el pressupost per fer una línia orbital cap a Granollers i endinsar la via del tren per l'interior. Cada any hi ha problemes amb la proximitat del mar... No entenc aquesta despesa tan gran per millorar una estació que té els dies comptats.
Que no...! Fa 1 any
Que no es farà. Renfe no voldrà fer una estació subterrània en zona inundable. Podeu fer-vos fotos i passejar-vos amb ministres, però els tècnics no permetran fer-la.
coi Fa 1 any
per cert, en la nova estació està inclòs la neteja de delinquents?
juajua Fa 1 any
que cachondo el David Bote como siempre, las conversas avanzan a buen ritmo, y yo que me pensaba que se trataban de las obras,, bueno igual el siglo que viene y mas tratandose de este alcalde tan cachondo, tan pancho y tan tranquilo. increible que tomadura de pelo de hombre
Viatjar gratis Fa 1 any
Espero que amb la nova estació els mataronins puguem seguir passant les barreres sense pagar, un privilegi que ens concedeix Renfe per haver tingut Mataró el primer tren de la península.
Baixador a Sant Simó Fa 1 any
Més urgent que una "nova" estació és fer un baixador -apeadero- a la banda de Sant Simó.
Toni Fa 1 any
Quina capgrossada!! No hi ha dubte que el nivell del mar està pujant, que soterrar una estació al costat del mar només pot portar problemes amb aigües subterrànees (a Premià ja es va fer i no aixequen cap) i que apostar per una estació al costat del mar dinamita inversions de trasllat a l'interior de la línia. Quina manca de visió i quina manera d'hipotecar el futur aquesta proposta d'estació soterrada.
Jpiquem Fa 1 any
Sóc del parer que la línia R1 s'ha de desplaçar cap a l'interior de cada població, i que Mataró necessita d'una estació d'autobusos que connecti amb la comarca. Salut
Mostrar més