David Fa 3 mesos
I qui ve a Mataró, si no hi ha oferta de res, nomes un centre comercial a les afores i 4 botigues al centre. Si els de Mataró, almenys en el meu cas, hem d'anar a fors per trobar segons quins articles i varietat.
Ferran Fa 3 mesos
Els botiguers estan molt mal acostumats a queixar-se per tot. Millor anirien si s'esforcessin més a vendre millor amb més incentius per als clients. Se'ls haurien de pujar els impostos.
Tony Fa 3 mesos
Es podria haver invertit abans a condicionar altres carrers de Mataró en mal estat que a crear aquest caos visual i circulatori. Per molt que es vulgui imitar BCN, cal ser conscient de les limitacions d'amplitud que la majoria de carrers tenen i no complicar-ho més.
Joan Fa 3 mesos
Bote i Jerez dimisión ya . Sr de Capgros e mandado este correo dos veces i no lo publican me gustaría saber porque.
Paula Fa 3 mesos
Ja no tant sols han acabat amb els aparcaments veïnals i pels que venen de fora, els transportistes no els han deixat ni un lloc per descàrrega ni Amsterdam amb tantes bicicletas tenen aquesta desgràcia feta
MANEL Fa 3 mesos
CARRER GOYA CANTONADA RONDA PRIM: Una vorera de vianants, un carril bici, un carril de cotxes, altre carril de cotxes, un carril bici i una altre vorera AIXÓ ES PROVOCAR ACCIDENTS i el pitxor de tot es que els ciclistes, els dels patinets, i algun que altre vianant es pensen que tot es seu i ja pararan els cotxes HI HAN ANGLES QUE NO PERMETEN VISIONAR TOTS ELS PERILLS INEPTES, i el pitjor la resposta: Ja se acostumbraran
MANEL Fa 3 mesos
Quan es va fer la reunió al café del mar pel canvi dels horaris i prohibició de circular per la Riera eren presents moltísimis botiguers, restauraods i serveis, així com la Unió de Botiguers, Comerç del Centre i més. Els de les asociacions ni van obrir la boca per por a perdre les subvencions i provoleguism per no parlar dels sous. NI PUTO CASO. Ara, amb els carrils bici, espereo de tot cor que no hi hagi cap accident greu i només un exemple: CARRER GOYA CANTONADA RONDA PRIM
Joana Fa 3 mesos
Home reconec que el que s.ha fet es una merda !!! Però pitjor que una guerra no. Que el que ha dissenyat el carril. Bici-pstinet ho ha fet amb el cul. I que per creuar un carrer ai vas amb cotxe si no vigiles pk no veus si venen cotxes passa una bici i a sobre t.insulten. L.heu cagat a vase de bé.
Joan Fa 3 mesos
Bote i Jerez dimisión ya
Ferran Fa 3 mesos
L'anella ciclista és un projecte necessari en línia amb les noves necessitats de mobilització i cura del medi ambient. Els botiguers solen culpar dels seus problemes a causes que no ho són. Potser podrien, per exemple, no tancar al migdia per guanyar clientela, ampliar els horaris a la nit i ser més proactius organitzant promocions i activitats.
Mostrar més