Anònim Fa 1 any
Quanta feina li dóna el Ajuntament a aquesta noia ja pot estar contenta, amb la quantitat d artistes que tenim a Mataró i ella fa el cartell de les Santes i la vella Quaresma, crec que potser és la gent qui en votació hauria d escollir el cartell dins d un concurs on tothom es pogués presentarno a dedo. La façana del Ajuntament a quina empresa li caurà la Grossa pq amb el que costarà podran estar anys sense tenir que treballar, gràcies a tots els tontos que vivim en aquesta ciutat .
Isabel Fa 1 any
Aquest cartell por una portada de un comic estaria bé, però , com a cartell de Santes és horroros.
Juan Antonio Fa 1 any
Una pregunta, cuanto han cobrado para hacer esta porquería de cartel ? Siempre recojo el cartel, este año no me atrevo y mucho menos dárselo a mis sobrinos. No quiero confundir la visión hacia las mujeres.
Nasi Fa 1 any
Flipant, visca la lletjor?
damm Fa 1 any
Horrible, una vergonya, no m'agrada gens, peró normal, va molt a to amb aquest Ajuntament d'ineptes que tenim. Espero que les properes eleccions els hi passin factura per TOT el que estan fent.
Jordi Alegret Fa 1 any
La marihuana, reseca el cervell
Joan Fa 1 any
Molt bé pels petits. Dues borratxes tirades pels carrers de Mataró. Que el portin a l'escola per pintar, que serà una activitat molt maca.
MAA Fa 1 any
Mas bien parece la portada de una revista “Manga” es una vergüenza en todos los aspectos políticos.
Pere Fa 1 any
Hem fa vergonya aser mataroni . Incomprensible. No tinc paraules. Animo a la gent a no comprar cap camiseta ni productes de marketing aquest any. NO COMPREM.
Sanfermina Fa 1 any
Las fiestas son en honor a dos santas y mártires, pero el ayuntamiento las quiere modernizar y hacerlas representativas del pueblo, es decir, borrachuzas, con sobrepeso y desaliñadas, debe ser cosa del alcalde que tiene un aire así.
Mostrar més