J Carlos Fa 4 mesos
Prou ja!! Aixequeu-vos d'una vegada de la taula del despatx i convisqueu el problema al carrer. Una altra vegada implicaran el cost del canvi a la ciutadania. ACTUALMENT aquests pressupostos s'haurien de redirigir a altres necessitats MOLT urgents. ALTRA VEGADA un cost tan alt? Per higiene i ajuda a la ciutadania, hi han altres maneres. Si el vostre nou sistema, no soluciona els problemes que al·leguen. Estan disposats a descomptar dels seus ingressos aquests costos? Jo mateix contesto :
Francesc Fa 4 mesos
Alguns es pensen que al Centre hi viuen els rics, doncs no, al Centre hi vivim els jubilats, persones que tenim una pensió i amb això anem tirant. Molta gent gran que haurà d'estar pendent del dia i de l'hora de cada recollida. Molta d'aquesta gent no surten per la tarda, fan les seves compres i encàrrecs pels matins i a la tarda ja es posen còmodes i no surten fins l'endemà. Ara hauran de sortir de nit, fosc molts mesos l'any per tirar la ditxosa brossa. L'Ajuntament s'ho hauria de fer m
Insurrecció Fa 4 mesos
Esclaus, ja teniu aquí la propera eina de control.
Marta Fa 4 mesos
Deixant de banda la practicitat del sistema, haurien d’especificat millor què va a cada lloc, sempre et diuen les coses òbvies i les que et fan dubtar no les especifiquen mai.
Marta Fa 4 mesos
Que això acabaria passant ho sabem des que ho va fer el primer poblet, la imaginació dels governants no dóna per gaire més que per copiar. D’altra banda diria que el senyor que inaugura el sistema a la foto no sembla pas baixet i la boca del contenidor li queda molt alta, algú tindrà problemes per arribar-hi. I veig que s’ha d’obrir amb les mans, un bon niu de gèrmens!
Cabrejada Fa 4 mesos
Es indignant, venen ganes de marxar de Mataró.Ara toca amb la brossa, amb la comercial ja va passar el mateix i sempre som els del centre, que passa, que si posen sancions som els únics tontos que les paguem. No tenen nassos d’aplicar aquest sistema als barris, perquè ningú ho faria i la gent tiraria la brossa desde el balcó
Carme Fa 4 mesos
Imposicions sempre als mateixos; la gent que paga religiosament els impostos abusius d'aquesta ciutat. Que doneu a canvi? RES. Amb la inseguretat que patim i especialment a l'hivern que es fa fosc aviat, heu pensat amb la gent gran? NOOO hi haurà un policia vigilant que no els atraquin o els facin mal? NOOO que poca vergonyes sou..
Ho veig molt malament Fa 4 mesos
Limiten els horaris tot controlan els veïns amb la clau codificada que els permet saber qui, que i quan tiren les escombraries, a més per no tenir problemes al entregar la clau fan signar que dones consentiment per la protecció de dades.
carles Fa 4 mesos
No tenen collons d'implantar-ho a Cerdanyola, la Llantia o Rocafonda primerament. Abusen de la bona educació i estàn matant el sentiment de pertanyer a la ciutat. No donen res a canvi. Res.
JORDI Fa 4 mesos
al mateix temps la incineradora multiplica x 3 el límit de contaminaciód e l'aire. I la resta de barris també tindran aquest sistema? al centre sembla que siguem tontos. Ni aparcament, ni brossa... i què més vindrà? a suecia fa 10 anys que reciclen el vidres als supers. et donen uns centims epr envas. i va de maraqvella.. El sector del reciclatge mou molts diners. I hi ha interessos pq els segueixi movent. una enganyifa tot plegat.
Mostrar més