I el que no tenen la baixa, què fan? Fa 1 any
Tots els que estan d'alta, on s'amaguen?
Mi no entender Fa 1 any
O sigui a la nit el torn es fixe, cobren mes i segur que mes d'un el vol, no pot accedir ningu mes pero per ser de nit comporta mes "malaltia" i absentisme, o sigui volen el torn per cobrar pero no per anar a treballar, inadmisible, que treballin al sector privat i sabrien que es bo, a mes que hi ha molta gent que treballa de nit, bombers, metges, brossa.... el regidor tampoc te nassos d'imposar-se i mentres la gent indefensa, jo diria a policies i regidor que mirin qui els hi paga el sou.
segona Fa 1 any
part de la culpa és del propi regidor que diuen va treure una de les funcions que té la policia local com és la seguretat ciutadana per treballar solament en multes i després els agents no els hi agraeix igualment, doncs que els posi a treballar a la seguretat de la ciutat i de forma autoritària com ha de ser cap als seus subdits.
joan Fa 1 any
el que flipo és la poca personalitat d'aquests dirigents i falta de lideratge per imposar-se com mandataris que son. i paga el plat el ciutadà que no té culpa de res. s'han de imposar com sigui als xantatges perquè son els que manen, no pot ser aquestes dades d'absentisme ni les poques ganes de treballar ni que no siguin als llocs més problemàtics ni darrera dels delinquents mai mai mai.
Inma Fa 1 any
Leyendo este artículo no se si pensar que el cuerpo de la Policía Municipal son trabajadores que se le han de tratar diferente a los millones de trabajadores, lo mismo digo a los responsables del servicio ya Sean mandos o políticos que han de solucionar el problema ya. El absentismo del turno de noche es inadmisible, no son los únicos que tienen este horario (médicos y enfermeras) si tan mal están que cambien de profesión y por descontado de sueldo y beneficios laborales.