Maria Fa 10 mesos
Hemos de aceptar, que esten llenando Mataró de carril bici.... Para cuando a ellos se les ha de obligar cumplir las normas?? Por aceras 2 personas en un patinet, sin cascos y sin respetar a los peatones, de ninguna edad?? Los peatones no tienen derecho a caminar por las aceras tranquilamente?? Para cuando la obligacion de tener seguro, para cubrir si hacen daño a los peatones??
Alberti Fa 10 mesos
Visc fóra de Mataró però hi vaig sovint per fer gestions, comprar, etc. Gairebé mai veig bicis als carrils bici, de tant en tant un patinet, tot i que segueixen circulant per la vorera amb tota tranquilitat. El trànsit, cada cop més complicat i pitjor. S'em treuen les ganes d'anar a Mataró, segurament hi aniré cada cop menys.
Consulta Fa 10 mesos
Capgròs podeu informar-nos si, després d'aquests mesos d'implantació, l'Ajuntament té dades del nivell d'utilització dels carrils bici. Jo no hi veig mai ningú.
Jonny Mocs Fa 10 mesos
Com sempre a Mataró, el PLAN es que no hay PLAN.
La foto de l'article Fa 10 mesos
Us hi heu fixat que per la vorera dreta del carrer d'Argentona hi circula una bicicleta arran de les portes de les cases, sota el senyal de direcció prohibida, i circulant en direcció prohibida? On és la policia municipal de Mataró?
Francisco Fa 10 mesos
Mierda de subvenciones… sólo se mueven por dinero !! Se han vuelto muy ecológicos!!! Yo también soy ecológico cuando me llevan a los bares en la parte de atrás del coche y con guardaespaldas!!!!
xammar Fa 10 mesos
Llavors quedaran 3 carrils, 2 per bicicletes i un per vehicles en general.
marta Fa 10 mesos
El colapse serà monumental
Visc a Jaume Isern Fa 10 mesos
Les hores puntes a aquest carrer, com a molts altres on s'ha implantat la meravellosa anella ciclista, comportarà cues de 30min com a mínim per poder fer una simple volta. Passo per davant de l'escola Lourdes al C/ Ramon Llull a les 16:45 i arribo al parking a les 17h degut a l'embossament de coles i perquè Geganta va a tope. La cua a Isern és brutal, amb 1 únic carril ni imaginar. Ah, i insisteixo com altres vegades, carril bici per a 4 gats que a sobre no respecten la normativa. Més com
El Cobrador del Frac Fa 10 mesos
Suposo què aquest Ajuntament tant democràtic i savi, reduirà al 50% l'impost de circulacíó i l'any què ve, l'exempció del mateix, ja què no podrem circular.
Mostrar més