Merce Fa 8 mesos
Estic d acord amb moltes de les coses però també és cert que tots hauriem de tenir cura, el jovent tambè fà servir els pares infantils
NO FAN RES Fa 8 mesos
NO fa temps que no existeixen els que arreglen els Parcs i Jardins....Llocs de barris en què no es veuen els columpios....Perquè es fan parcs, sino es mantenen en condicions?.....Apart de la gent que no es preocupa de conservar-los.... entre gossos, papers......Ens tindríem que fixar amb altres països europeus....
Jordi Fa 8 mesos
És curiós que Mataró sigui de les poques ciutats que els gossos es passegin deslligats per pacs i jardins impúnament mentre les àrees de joc infantil estan delimitades amb tanques. Si observeu les de Barcelona, per exemple, veureu que és al revés: Les bèsties tancades i els infants lliures.
Albert Fa 8 mesos
A la plaça de les tereses aviat no hi quedaran jocs, ara hi han tret el tobogan. Al parc de can marshal els gossos hi deixen els seus excrements tenint espai de sobres fora de la zona infantil, lamentable.
Partits de futbol Fa 8 mesos
I s'organitzen grans partits de futbol infantils i juvenils entorn a aquestes àrees, encara que hi hagi el cartell de prohibit jugar a pilota. Els pares no avisen als fills, i la policia local de Mataró no existeix.
Fina Fa 8 mesos
Esquerra Republicana, això molt bé però per què no us feu ressò també de les demandes dels ciutadans contra els delinqüents per demanar a l',ajuntament que posi fi a la inseguretat a tot Mataró? No teniu interés per alguna raó? Sou còmplices dels delinqüents, oi? Us agrada més que a ningú importar delinquents oi?
Carmen Montia Fa 8 mesos
Totalment d acord. Es una vergonya molt gran , l estat deplorable dels parcs infantils de Mataró. Som els que tenim els pitxors parcs infantils del Maresme. I a part de la qualitat, sempre estan bruts. Com a avia que soc , ho reivindico! Ajuntament com pot ser això??
Utopía Fa 8 mesos
La gente lleva a sus perros a hacer sus necesidades en estas zonas, la gente joven también las utilizan para botellones y quedadas para fumar. Da todo pena.
Sortiu del centre amics d'ERC Fa 8 mesos
Els parcs dels barris fan pena.. Deixats, bruts...i a més a segons quines hores ni passis... Els de la droga se l'han fet seus. Lamentable