Miau Fa 4 mesos
El mensaje es el siguiente, vente de Marruecos con tu familia y ocupa una vivienda. Tendrás ayudas de servicios sociales y jipiscumbayas montarán follón para que puedas seguir viviendo del cuento. ¡Alucinante!
x Fa 4 mesos
Doncs si, ben resumit, ningu li ha dit que tingui tres fills, ni que sense treballar et donin tot, es mes, igual ens espantem si saben desde quan no treballa o que ha pogut tenir els fills ja sense feina, aixo es un missatge perque tothom fora vegi que aqui pot viure millot que al seu pais sense fer res, ah, i per cert, perque tota aquesta gent que viu de ajudes, ocupacions,...o sigui de la societat, no es obligada a fer feines a favor de la societat que els mante? Igual canviave la cosa.
cachuli Fa 4 mesos
sois complices de la situacion de mataro
Increible Fa 4 mesos
O sigui si estas ocupant un habitatge i ets moro no cal pagar res ni et faran mai fora. Pero si ets d'aqui i no pagues els impostos et fotan fora corrents... Desprès diuen de racism e i tals pero estan bojos o que? En situació de vulnerabilitat n'hi ha molts que hi estem
mat Fa 4 mesos
A mes molta situacio vulnerable pero aixo no impedeix carregar se de fills, clar cosa que fa que encara siguin mes vulnerables, mes possibilitats de demanar ajudes i de presionar, avui en dia tres fills nomes pot tenir el que sapiga que te la feina assegurada, aixo o ets un inconcient i penses que ja et treuren les castanyes del foc els demes. O sigui en resum, que aqui si vens de fora pots carregar te de fills, ocupar un pis i que et mantiguin els demes...mentres la resta a currar i pagar.