x Fa 1 any
Senyors politics si no poden acabar amb la delinqüencia que tenim perque no saben, no volen, no els interessa o tenen altres motius, al menys no tractin al ciutada de tonto, amagant el problema o manipulant les dades no aconseguirant que el problema dexapareixi o disminuexi realment, al contrari, cada vegade sera mes gran i vostes estaran mes distanciats del que la gent viu i pateix a peu de carrer, baralles de menas a la fira, estrabades, ocupaciones, robatoris...a diari i diuen que han baixat
mat Fa 1 any
Quina manera d enganyar a la gent, veus cada dia robatoris, atracaments, focs intencionats, okupacions...i diuen que baixa el numero...vinga home, senyors politics per manipular xifres no acabaran amb la inseguretat, per molt que ho diguin no cola, el que patim es veu a peu de carrer no en xifres, que o be manipulen, o be es que la gent passa de denunciar sapiguen que no serveix de res pel famos "llibertat amb carrecs", s en riuen de nosaltres. Que li diguin als comerços petats que han baixat.
Sia Fa 1 any
La gent s'ho inventa, no veiem amb els nostres ulls quan caminem per la nit com roben, o la xusma present a tot arreu, no veiem quan anem a la feina comerços trencats, ni res de res. Tot això abans no passava i menys a diari com passa cada any que passa. No vulgueu més enganyar en base a jocs de dades estadístiques que segurament juguen al seu interés per justificar no treballar ni ser valents que cada vegada ens trobem policies menys valents i que facin la seva feina.
el 25 de decembre..fum fum fum Fa 1 any
Parlem de fets detectats i denunciats, per tant només el que han estat requerits cap a la policia o persones que han denunciat. No queixes, no correus i altres vies i la barbaritat de gent que no denuncia peruqè perds un matí o més.
JA ESTA BÉ Fa 1 any
Ens volen enganyar o què? No es percepció, es realitat. Quan el primer semestre 2021 hi ha hagut més atracaments a petits comerços, més estrabades sobretat a persones grans.... Actualment piromans cada dia..... A comisaria, res poden fer amb tantes denuncies.