Plens Fa 4 mesos
Fins a on arriva la misèria de la Justícia diria jo...Ells ja saven on van, saven que per molt que facin queden impunes. Farts d, aquesta Justícia. D'altra banda Sr.Bote t'estàs cubrint de Glòria. Vote per Bote??? Nooo Senyor no, ja no...
Quina mania te en Bote... Fa 4 mesos
En destrossar Mataró. Tio deixa'ns tranquils.
Miro Fa 4 mesos
Aquests són els valors dels delinqüents que ens ha portat el Bote a Mataró amb la seva impunitat. S'han de fer fora més aviat que tard perquè aquesta xusma forania son capaços de coses molt greus i tots correm perill
La era Bote Fa 4 mesos
Crees realmente que le preocupa como está Mataró? Yo te respondo como vecino de Rocafonda. No.
x Fa 4 mesos
Una persona aixi, i dir li persona es dir massa, no mereix viure entre nosaltres, si es d aqui que es podreixi a presso, si es de fora una bona patada al cul i que no torni...robar li a un pobre cec, tots els robatoris son abominables, pero quan es tracta de gent indefensa, persones grans, disminuits....es a mes repugnant i ho diu tot de qui ho fa....ma dura contra aquesta escoria.
Raúl Fa 4 mesos
Fins on arriba la misèria humana... Les famílies treballadores de tota la vida cada cop estem més desubicades en aquest barri.
Per desgràcia, li haig de donar la raó Fa 4 mesos
Està el barri deixat, brut, no es pot descansar, ple de joves delinqüents, persones que no volen fer el mínim per respectar als altres... La gent treballadora ja comença a estar farta d'aquest Govern passota.