carles Fa 4 mesos
policia de Mataró, sou una vergonya Anna Villarreal Pascual, ets una vergonya
On és la Policia Municipal de Mataró? Fa 4 mesos
Però si no treballen ni de nit ni de dia. No treballen els caps ni els simples agents. És una vergonya el que passa a Mataró.
Jordi TENES TORRENT Fa 4 mesos
El nivell d’incompetents i vividors entre polítics i funcionaris és dantesc.Nutreixen d càrrecs, alts i intermedis comandaments q només fan tasques burocràtiques/administratives i són incapaços d’assumir la seva responsabilitat quan hi ha mancances estacionals a la seva organització bàsicament degut a la seva pròpia incompetència i deixen els agents a la seva sort i això amb el suport i vist-i-plau dls governants d torn q no tenen ni idea dl q tenen entre mans...i això no depèn
Mat Fa 4 mesos
Aixo no passa a pobles mes petits amb menys policies i comadaments...Cabrera, Argentona, Vilassar...com pot passar a Mataro a 28 comandaments? igual que quan en algun torn no havia policies suficients amb una plantilla sobre el paper de mes de 170 funcionaris, que passes a poblacions amb 20 o 30 funcionaris encara...pero no, alla no passa, passa a Mataro, amb el index de inseguretat descontrolat.
Esther Fa 4 mesos
No seria millor acomiadar-los a tots els caps? Cobren molts diners que paguem entre tots: si no volen treballar, fora!! Es una vergonya que hàgim de sortir als mitjans de comunicació per aquestes coses. No es van incorporar nous personatges que havien de tancar la crisi del desembre? Quan mes gats mes rates. No estem per llençar diners ni per que ens vagin apujant impostos per aquests ganduls
x Fa 4 mesos
Vergonya, no te un altre nom, que estigui passant aixo amb la inseguretat que tenim, haurien de dimitir politics i alguns comandaments, amb 28 comandaments desde caporal a intendent major que no hagi ni un en alguns torns!!!! nomes pot ser mala organitzacio i planificacio, res mes, normal que no vulgui responsabilitat cap agent ras, no cobren per aixo, els altres si, se imagina algu un exercit comandat per un soldat perque el general, capita, tinent....sargents...estan a casa?. De vergonya!!
Olé Bote olé Fa 4 mesos
Quin crack!
pedro Fa 4 mesos
Quine colla de ganduls,, nomes estan per possar la ma a fi de mes.