Gina Fa 1 mes
Jo sóc propietària d'un gos i estic a favor d'un correcan però no em sembla lògic ubicar-lo just al costat dels pisos i d'una escola. Sorolls, lladrucs, olors... Si a un correcan ben fet, amb espai natural i on no molestem a ningú. Empatia és pensar en tothom.
Raquel Fa 1 mes
El problema es que muchos que tienen perro son incivicos y unos guardo que dejan todas las cacas por el camino y no las recogen. Respecto al pipican que quieren construir en el parque de la libertad, habría que tener empatia con los futuros propietarios del edificio que están construyendo (entre los que me encuentro), que estará a 5m de distancia co todas las olores y ruidos asociados. Y ya no hablemos de que quitaran un parque delante de un colegio al que van los niños a la salida. Empatia
Carme Fa 1 mes
Se ve a la legua que desconoce el sentido de un pipican. Es precisamente habilitar un espacio acotado para que los perros no invadan todo el parque. En cuanto a quitar el espacio infantil, es mentira. Lo trasladan DELANTE del colegio con lo cual los niños QUE NO LO USAN, lo tendran enfrente. Respecto a los propietarios de los pisos, no podemos privatizar los alrededotes de nuestra vivienda.. si acaso podemos construirnos una en una parcela de 1000 m2 vallada. Alli no entrarian.
Maria Fa 1 mes
El problema no es que se haga o no el pipican alli sino el incivismo de los dueños al no recoger las cacas de los animales. Si tanto les preocupa que la pongan al lado sus casas a ver si les hace gracia.
Patricia Fa 1 mes
Jo tinc gos, i estic a favor dels pipicans, però no a 5 metres de casa teva!!!! És de sentit comú que els gossos fa soroll, els pipis oloren, la gent es queda als pipicans hores hores sense horaris... qui vol això a sota de casa seva? Qui vol pudors i soroll 24h? Ningú. Si als gossos, si als pipicans, però més allunyats de vivèndes!!!!
Iñski Fa 1 mes
Els gossos no es queixen sempre que dispossin d’un lloc per esbargir-se, pero els veïns i families que viuen a 100 metres si que ho faran, si això representa haver de conviure amb sorolls i olors. A veure on es l’Ajuntament i les seves politiques socials per possar les coses a lloc, evitant rentar-se les mans simplement demanant convivència amb la boca petita.
Marga Riera Fa 1 mes
Incivisme: Els que van en patinet per on no toca, avasallant, els qui deixen el cotxe on sigui (vaig a recollir els nens, o deixar la iaia...o a comprar tabac}, les burilles a la sorra, les llaunes per terra, mobles ocupant les voreres en dies que no es fa recollida, “botellón » públic o privat en temps de pandèmia, i també incívics que no recullen/ruixen els excrements del seu gos. Peró incivisme també es intolerància i falta d’empatia. Que TOTS fem ciutat!
Anonim Fa 1 mes
Esta concejala no se merece el sueldo que cobra. 50.000auales que cobra. Para ser concejala hay que tener mas creatividad, mas y buenas ideas como por ejemplo que los perros no orinen en las aceras sinó en la calzada, que los parques son para las personas principalmente para los niños/as que es uno de sus lugares de recreo y no para convivir con animales, no puede estar un niño jugando con su cubo o algun jugete y a un metro un perro orinando. Por favor donde hemos llegado? Y encima pide empa
Anna Fa 1 mes
On és l empatia amb els veins senyora regidora?Si es passeja pel correcan del carrer Florida Blanca escoltarà com els gossos borden. Perquè quan s ajunten varis gossos i juguen borden i molesten als veins. No conec cap municipi que tingui un correcan a 4 metres de les habitacions dels veïns, senzillament perque provoquen molesties.. Tan dificil es canviar l ubicació del correcan del parc de la llibertat i aixi els gossos podran jugar lliurament sense estar pendent de si molesten els veïns?
Claudi Fa 1 mes
I on és l'empatia amb els veïns que viuran trobaran a 4 metres del correcan? Haver d'aguantar lladrucs i pudors continues, tot per una nefasta decisió d'aquest ajuntament. Generareu un conflicte continu. Enlloc del país es fan correcans a 4 m de cases. I on s'han fet s'han hagut de treure. Hi ha altres llocs on no molestarien, molt a prop d'on el voleu posar, però no escolteu als vostres ciutadans.
Lourdes Fa 1 mes
Jo tinc g os,recullim las cacas i portem la nostra empollar d,agua, Si parlem d,incivisme. Parlem tambe de la gent que tira papers ,llaunes i deixa tot brut. No parleu nomes dels gossos .hi han molts humans que son pitjors
Mostrar més