M.Teresa Ortega Aullòn Fa 1 mes
No tinc res contra els gossos, però molt a dir dels propietaris,uns incívics i porcs!! I ja sabem tots per on vaig...
Joan Mataroni Fa 1 mes
També es una de les ciutats mes brutes
Audrey Fa 1 mes
Els gossos són els millors amics de l'home. Estem atents als matones que fan perilloses les baralles de gossos a Mataro
Andrés Fa 1 mes
Lo que no falta en Mataró es que le den libertad a los dueños de los gossos que como verguenza y educación una parte de ellos muy elevada no tienen,las señales de tráfico,los portales,los árboles todo en general echo una basura y son personas que se creen pijas y de alto estandi y yo digo que los parques son para las personas y en general para los niños y el ayuntamiento con el alcalde a la cabeza que se ponga a trabajar y en los barrios donde recibe el voto no hagan la vista gorda.
Anònim Fa 1 mes
A la plaça Fivaller es reuneixen propietaris de gossos cada tarda a fer la a xerradeta mentres els animals van deslligats i campen "a sus anchas", a 50 metros els hi varen fer un descampat només per ells, aquest és el civisme demanar coses però després passar d' utilitzar-les.
Marga Riera Fa 1 mes
Les sancions i la vigilància es mantenen, ho he observatpassejant la meva gossa. Per la recollida d’excrments o anar deslligats, també demanant si està censat. Clar que hi han incívics que no recullen els excrements, que llencen les burilles, les llaunes, mascaretes i van en oatinet contravenint les ordenances. Es b problema de civisme que s’ha de treballar de manera proactiva, i si no n’hi ha prou, coactiva.”Estic a favor dels drets dels anima!s, com de les persones” A.Lincoln
Rosa Fa 1 mes
No hi han més actes aixecades perquè des de l'ajuntament no es vigila prou. Si ho fessin, se'n farien un fart. Malauradament encara hi ha massa propietaris incívics.
I massa Policies Municipals que no fan res Fa 1 mes
Com que la policia municipal no fa res, els incívics fan el que els dona la gana.
Embruni Fa 1 mes
Males notícies pels que practiquem running per la ciutat. L'incivisme dels amos de gossos és manifest i té la seva expressió màxima en els parcs de la ciutat on els gossos campen sense anar lligats incomplint la normativa. "Aneu a córrer a la muntanya!" és el que a sobre ens em de sentir dir després de que un gos se'ns hagi tirat al damunt, o pitjor, ens hagi fet caure.
Una vergonya! Fa 1 mes
Per què la Policia Municipal no multa els gossos no censats? Per què no multa els amos que deixen els excrements del gos al carrer? Per què no multen els que tenen els gossos deslligats a la gespa del parc central, al costat mateix de la comissaria de la Policia Local? Per què tenim a Mataró una Policia Municipal tan indolent?
Esther Fa 1 mes
Estic d'acord amb el que manifesta; s'haurien de sancionar aquestes conductes, jo tinc gos i respecto les normes. Ara be, també caldria sancionar els que fumen i llencen les burilles al terra, les bicicletes i patinets que, malgrat la llei , continuen circulant per les voreres, així com els humans que orinen i defequen als espais públics i que sovint se les carreguen els gossos. A mi m'agraden les bestioles però crec que hi ha humans que son pitjors