VR Fa 2 mesos
Tothom corrent a criticar la Vella d'aquest any i ningú sembla recordar que abans de parlar convé pensar. Deixeu de parlar pels nens, amb sort no hauran heredat la vostra ceguesa.
holi personi!! Fa 2 mesos
estic super d'acord!!! hem flipa aquesta vella quaresma!!!
SCR Fa 2 mesos
A veure...l'art avantguardista i ho dic amb tot coneixements de causa és un art on el creador intenta plasmar els seus sentiments, emocions, etc. Per a això utilitza formes diferents i colors subjectius que normalment li donen una emoció o plasticitat a l'obra la qual volen mostrar. Fins aquí tot correcte. El problema és quan ho quotidià el converteixes en una sensació personal i ho vols transmetre a la resta sense respectar el seu sentit. Per a això ja hi ha exposicions conceptuals
Anna Fa 2 mesos
Porta un manual de com se li explica a un nen que aquesta cosa es la Vella Quaresme? Gastar els diners dels contribuents amb "aixo" amb disgusta, amb la q esta caient no es pot posar la mateixa Vella del any pasat? Per posar aquesta merda, que prou en tenim de tenir present constanmente el Covid, millor no posar res! No seria millor donar una mica d alegria als nens amb algo que ells puguin entendre?
Carla Fa 2 mesos
L'art és subjectiu, i no nego que pugui estar "ben feta", però tampoc crec que sigui una versió agradable a la vista infantil
mqlgllmct Fa 2 mesos
Bé, jo no hi entenc massa d'art, i conceptualment potser és una obra mestra, però tenint en compte que el 'target' principal de la Vella Quaresma és la canalla, no crec que sigui massa encertat. La meva filla, de 7 anys, no entén ni veu cap Vella, per molt que li expliqui. I tot i que aquest any no hi haurà 'tallada' física, penseu (qui dona l'ordre de fer la Vella i qui l'executa) qui és el públic que està assegut a la plaça de la Peixateria cada diumenge al migdia.