Mat Fa 5 mesos
Es gracios veure al totalitarisme de extrema esquerra parlant de qui pot entrar o no a un parlament o ajuntament, evidentment nomes els que ells diguim...faltaria mes...ajajja, i encara voldran dir-se antifeixistes...clar que si...amb dos co**ns, uns defensen les seves idees amb la paraula i els altres amb insults, boicots, agresions...i despres els primers son el fatxes...doncs no, vosaltres sou els fatxes, d'esquerres si voleu, pero molt fatxes.
Filo Fa 5 mesos
ben merescuda aquesta pujada per la traició de les esquerres en contra del treballador i del poble. aquestes esquerres solament estan per el delinquent i vividor dels demés, i aquí els resultats i amb el temps aniràn a més aquests de Vox. Ja s'ho trobaran. Temps al temps, questió de temps, això no ho para ningú que no siguin les pròpies esquerres.
mataronina Fa 5 mesos
Es mentira a caso que Mataró es el paraiso de los delincuentes? No es por eso por lo que en Mataró Vox saca los mejores resultados? Muy facil señores de Capgros y PSC, si quereis no ver a Vox pues limpien la delincuencia y no la dejen a sus anchas tan evidente y a la vista de ciudadanos y visitantes nada más entrar en Mataró por la estación de tren. Pero Vox no ha dicho ninguna mentira, los que mienten son Capgròs, PSC y partidos indepes y de extrema izquiera.Eso si és una evidencia .
Judit Fa 5 mesos
Kin fastic, que hi hagi tanta gent q no estimi la terra!!! Però no ho aconseguiran!!!
Iván G Fa 5 mesos
Aquests de VOX són tots un fills de germans.
G Fa 5 mesos
Sembla que saps en primera persona de que va aixo, no?.
en veu alta al PSC i ERC Fa 5 mesos
VOX té la força que té, perquè vosaltres heu abandonat els barris. Clar i català. UCFR us equivoqueu de diana. VOX és fruit de la deixadesa social de les esquerres.