Pobre Palau Fa 5 mesos
El gran oblidat dels governs municipals, tant de CIU com del PSC. De totes maneres, com va dir algú, a Mataró li va molt bé un Palau i un rocafonda. Tot allà i la resta a viure bé.
Esther Fa 5 mesos
D'on treu que la resta de Mataró viu be? No soc veina del Palau però em fa por sortir al carrer a la nit..quants robatoris i vandalisme hi ha a "la resta de Mataró" ? No ens interessa cap Rocafonda ni cap Palau. Ni tampoc ens interessen aquests magribins que han vingut a robar i a delinquir mentre els que ens governen miren a un altre costat i els partits independentistes posen ministres a la Generalitat que volen subvencions a dojo pels menas que no s'integraran MAI. Amb els nostres diners..
Lluis gavarra Fa 5 mesos
Algún ha vist com esta tambe CIRERA?
Albert Fa 5 mesos
La resposta efectiva de l’Ajuntament ha estat una pujada d’impostos molt per sobre del Ipc per tal de no fer res i poder seguir mantenint a una majoria de funcionaris inútils i poc treballadors.
Carme Fa 5 mesos
Que facil resulta recòrrer als tòpics!!!! No carregui les culpes a funcionaris que no tenen res a veure amb el mal govern que tenim. Hi ha gent que no compleix amb el seu deure, però la majoria es gent responsable i treballadora. Els que no serveixen son els que els manen posats pels politics.
De fora vindran... Fa 5 mesos
Oi que volieu moros?, pues toma moros! disfruteu-lo's! Tothom sap com son aquesta gent i que porten problemes alla on van.
Ramon Casas Peña Fa 5 mesos
Conec l'Aurora de fa molts anys i el que manifesta no pot ser exageració, doncs ha estat sempre molt vinculada al PSC, partit que, precisament, no és caracteritza per caure en "exageracions interessades" en aquests temes (tot el contrari), com sí ho faria, més aviat, un ciutadà de dretes. A la meva manera d'entendre, en aquest problema, ja generalitzat arreu i des de fa molts anys, convergeixen dues causes: la problemàtica social que patim i una permisivitat vergonyant.
Miguel Romera García Fa 5 mesos
Hola,los políticos ahora tienen la cuartada de la pademia, pará hacer lo mínimo posible, llevo 26 años trabajando y 15 viviendo en Mataró,nunca había visto Mataró asin ya no sólo la inseguridad,si no lo sucio y dejado que está la ciudad, pero sólo hay que ver cómo está la fachada del ayuntamiento,una vergüenza la casa que nos representa a tod@s los ciudadanos. Sobre los semáforos,en la ronda Alfonso x con paseo rocafonda 1 semana han tardado en repararlos. Un saludo, gracias
Sen Fa 5 mesos
Més policia o policia més efectiva? Expulsions expres dels delinqüents i de les seves famílies els que en tinguin aquí.
Vecino Fa 5 mesos
Si solo fuese en el barrio del Palau. Pero desgraciadamente es en toda la ciudad. Entre vendedores de droga. Incivicos, ocupas y ladrones nos esta quedando una ciudad preciosa.
Gem Fa 5 mesos
Nosaltres tenim el pis ocupat fa anys. Se'l passen d'uns a uns altres amb total impugnitat. L' Ajuntament ni ningú fa res i el barri sembla un lloc sense llei. Un pena