De sempre Fa 1 any
Ja fa anys, quan no hi havia la situació delictiva actual, si trucaves a la policia municipal per denunciar alguna cosa et deien sempre que ja vindrien quan tinguessin una unitat disponible. El problema és que normalment no tenien mai cap unitat disponible.
JAUME Fa 1 any
Pel que sí que tenen efectius és pel cotxe amb càmera de fotografiar incorporada al sostre que es passeja pel centre de Mataró amb l'única finalitat de multar cotxes. He dir pel centre, perquè dubto que ho faci per barris com Cerdanyola om els comductors aparquen om volen sobre la vorera sense ser multats. Una vergonya tot plegat
Guillermo garcia Fa 1 any
Encara que la ciutadania s'ensarnissi amb la policia,per ser la cara visible del Ajuntament,la responsabilitat és de la mala gestió realitzada durant molts anys,dels governs municipals del PSC.que amb la pandemia s'ha destapat i agreujat
Guillermo garcia Fa 1 any
No es culpa de policia,encara que la ciutadania s'acarnissi amb ells per ser lo mes facil ,al ser la cara visible del Ajuntament,la responsabilitat es de les males gestions de fa molts anys del PSC.que amb la pandemia an aflorat.
Francesc Fa 1 any
Hi ha policia de barri a Mataró? Per un moment he pensat que estava llegint El Mundo Today...
Norbert de Haro Fa 1 any
És un escàndol. De nit no n'hi ha i de dia no els veus caminant pel carrer mai. Ho podeu comprovar qualsevol dia. On són? Amagats tots? Penso que ja està bé. Per això paguem impostos?
Josep M Fa 1 any
Posen la excusa de la policía de barri pero a els Molins i Camí de la Serra no els hem vist mai