Joan Fa 1 any
Jo vaig poder agafar hora sense problema ahir a la tarda. El web funcionava correctament i tinc hora!! Qui no corre, vola!
Mataronina Fa 1 any
Segur que no queden hores però la gent que ho sabia ja la té. Si la carpa ja feia setmanes que estava... Apart el mercat de nadal que el podien haver fet exterior i amb mesures no el fan. No entenc perquè no hi han els mateixos criteris en tots els municipis
Maria Fa 1 any
Quina vergonya! Avui dia 2 ja no hi ha CAP forat disponible. Què potser no sabeu comptar quants infants hi ha a la ciutat de Mataró? No podríeu haver fet una previsió i muntar més espais, en diferents zones de la ciutat, per poder satisfer la il.lusió de tots els nens i nenes de Mataró? Quin despropòsit, quina mala organització i mala gestió del Nadal!
Ana Fa 1 any
Doncs ja no hi ha places... mala previsió, q en menys d'un dia ja està tot exhaurit...
Ingrid Fa 1 any
algú em pot dir si queden places, gràcies
Ingrid Fa 1 any
algú em pot dir si queden places, gràcies
Elena Fa 1 any
15 minuts es suficient?
Eva Fa 1 any
Yo lo h visto hace unas horas y he avisado a amigas y se han metido tan solo decírselo yo y ya habían muchas horas cogidas...no es un cabalgata pero creo que a los peques les hará ilusión.
no hi ha registre Fa 1 any
Bona tarda, ja no es pot fer reservar, el primer dia... els que ho sabien? democràcia centrista...un altre cop Altres iniciatives no hi havia Cultura????
Anna Fa 2 anys
Ja em direu com fer entendre als nens de 3,4,5,6 anys que els poden visitar al llarg del mes pero no passen fins el dia 5. A més, no es pot accedir a la pagina i segur que ja estarà ple els primera diea de Gener. Deunido ajuntament, deunido
Mostrar més