Plens Fa 8 mesos
En aquests llocs, no hi ha a on rascar. Foten el que volen. Que faràn?, multa?, qui la pagará? Els denunciats serem sempre nosaltres i els perjudicats també com podem veure.
Josep M@ Fa 8 mesos
Em dol mol el que vaig a dir però el que cal és ma dura am tots els nouvinguts crec que ja en tenen pro amb tot el tipus d'ajuts als que es poden acullir com per començar a exigir-lis un grau d'implicació superior al que estan donant, ho torno a repetir em sap greu dir-ho però cal fer complir en suficient contundència les normes perquè el que no ho vulgui entendre ho entengui de una vegada i així protegir als veïns de Rocafonda i a la ciutat de Mataró en general.
Mar Fa 8 mesos
Haurien de fer un tancament perimetral a rocafonda i cerdanyola que es on hi ha el foco mes gros de la pandemia ja que aquest barris molta gent a fet cas omis a les restriccion que s'han fet ni el confinament varem fer
Dolors Fa 8 mesos
Urgeix més vigilància als barris, sobretot Rocafonda i Cerdanyola, o confinar xq per culpa de tants incívics la resta hem d'assumir les conseqüències. Respecte a sanitat, tots els centres privats q hagin rebut subvencions de la Generalitat o del govern central, haurien de cooperar i ajudar a la sanitat pública. Centres no indispensables, confinament total ja!!! Abans de q sigui massa tard. Actuar ja!!!
Joana Fa 8 mesos
Totalment d'acord amb Dolors i el Dr. Montero. Tancament de barris ja! Alcalde Bote, a que hem d'esperar! I reforç sanitari als CAPs