Carles Fa 9 mesos
Aquests no són els "d'esquerres" que matxaquen a qui fa retallades? Els mateixos que van voler vendre un solar expropiat a particulars a una gran empresa de madrid, i ara hem de pagar-ho entre tots? Molta hipocresia!!!! Els mateixos que estaven al consell d'administració de caixa laietana, i no "van veure res". Han arruinat Mataró, fa molta vergonya.
Jaume Fa 9 mesos
Aquet equip de govern està convertint la ciutat en tot un desastre, reduint la movilitat i fomentan la inseguretat ciutadana. ¡¡Tots al carrer, fora!!
Francesc Fa 9 mesos
Desgraciats, amb la qje està queient de gent a l’atur, empreses que no funcionen i d’altres que tanquen i aquests desgraciats només pensen apujar els impostos. Així jo també soluciono els problemes, que fàcil, però per desgràcia a l’empresa privada els preus els marca el mercat i no els ppts apujar si la cosa va maldada, tot al contrari, els has de abaixar per a poder competir. Ja se sap si vols pagar més impostos vota PSC PSOE.
Tatiana Fa 9 mesos
Que vergüenza!!!!! PSC disfrutad de lo que os queda, mi voto no lo tuvisteis en las últimas elecciones pero jamás lo volveréis a tener
Prioridades : CIUTAT NETA Fa 9 mesos
Sr Bote: primero queremos una ciudad limpia. Mataro es una CIUDAD SUCIA!!! Primero se hace el trabajo ,y si esta bien hecho : SE PAGA. , y con mucho gusto. Ud. paga por servicios no prestados en su domicilio??
Simon Templar Fa 9 mesos
1.- La mesura d'apujar impostos és la més fàcil d'aplicar, però tindrà costos electorals. 2.- La més difícil d' aplicar és la de contenir les despeses retallant el sou dels regidors i mantenint el sou dels funcionaris, sense apujades, encara que la policia local faci vaga de braços caiguts. 3.-La mesura de deixar d'incentivar l'ús de les deixalleries ÉS UN ERROR MONUMENTAL QUE TÉ COSTOS AMBIENTALS!!!
Laura Fa 9 mesos
Siempre que hi han retallades acabem pageant els que de sempre, els que paguem rigurosament. A més de la pujada d'impostos suspenen la bonificació per reciclar, una de les poques coses bones que teniem com a habitants de Mataró.. Em sembla depriment..I baixar els sous del Govern, no, aixo no ho veurem pas.. Quina pena
Cada dia menys orgullòs de ser mataroní Fa 9 mesos
Una vergonya de govern. Pugen els impostos i augmenten les ajudes als de sempre. Quins cracks !!! Amb els diners del contribuient, vosaltres regaleu en subvencions. Baixada de sous als regidors??? No heu indicat el percentatge pero si el del ibi i la brossa. Pero vinga, us ho compro, els ciutadans volem una ciutat neta, vigilada, etc... TAMPOC !!! Aquesta ciutat cada dia és més insegura, més deixada i més incivica. Gràcies Bote & cia, aquest és el vostre llegat. Em vaig equivocar votan
Adriana Fa 9 mesos
Que no lo suban tanto, que no vendrá l'Urdangarín!!! O igual si, que Mataró se está convirtiendo en una ciudad de ricos y okupas.
Amparo Fa 9 mesos
¿Poner el ayuntamiento a dieta? Que se pongan el alcalde y concejales, que muchos tienen buena tripa. La de veces que los veo comiendo en el restaurante, a cargo de "la cada gran", claro. Cierren servicios superfluos: museo, cines, teatros y locales donde no va nadie o servicios que nadie consume.
Mostrar més