Laura Fa 1 any
Vergonyós L'impost de la brossa cada cop més car i la ciutat cada cop mes deixada i bruta, i si grups de Facebook on denunciar les coses i aixi s'estalvien fer manteniment, van a cop de queixes i a sobre hem de pagar mes? Mes valdria un canvi de govern per dur molt millor la gestió. Decisions de vergonya
Irene Fa 1 any
A veure, els carrers estan mes bruts q mai, amb rates pasejant al seu sire, coloms que entren a casa i ho tens que tenir tot tancat. I el senyor Ajuntament vol punar la taxa de la brossa? No puc llençar la brossa als contenidors de plens de merda que tenen nintsn sols em puc apropar. Prime que netegin i recollin la brossa cada dia, que es guanyin el sou pelnque treballan i despres parlem de pujades de preu. El xantatge del covid no cola, no ha estat culpa nostre i ja ho estem pagant de sobres.
Ángel Garcia Fa 1 any
Bote i regidors, no teniu vergonya ni la coneixeu, com podeu pensar cara es un moment per apujar l'IBI i la brossa quan ja la quantitat de gen que està en paro o en erte, aquí a Mataró que n'hi ha que no tenen ni per menjar i vosaltres amb el vostre cap pensant decidiu que potser és un bon moment per tornar a pujar l'IBI, aquest any no hi ha hagut festa major, per tant diners que va estalviar, si no en sabeu més plegueu, dimitiu d'una vegada, i deixeu pas a gent que en sàpiga de debò
roberto rodrigo Fa 1 any
Parece q los verdaderos ladrones y delincuentes son funcionarios públicos q en lo único q piensan es en acumular cargos para cobrar dietas y así están de gorditos.....en fin disfrutemos de lo votado.
Angels Fa 1 any
NO estic gens d'acord....sobre tot en el rebut de la brossa,el que tindrien que fer es posar-se serios.No pot ser que uns ciutadans que reciclen,fan servir la deixalleria i baixen els "trastos" quan toca,paguin igual que el que fa el que vol i ho deixa a hon i quan li dona la gana.Potser si proven a multar-los i guanyarem tots i no caldrà pujar el rebut.
Bea Fa 1 any
Es una vergonya aquesta ciutat amb uns impostos tan alts i uns serveis tan pesims, inseguretat, barris marginals, centre amb robatoris cada dia i sense policía, on van els diners?qui els te perque la jo no el veig a cap lloc, LLADRES
jordi Fa 1 any
L'Urdangarin també pagarà? O tindrà "excención real"?
Pep Fa 1 any
Aquest any se li ha pujat als funcionaris un 2%, ja sabeu que s'ha de fer ..
Mar Fa 1 any
A veuree!!no han gastat ni un duro per la ciutat ja que esta bruta i deixada,segueixen haguen robatoris i okupacions i no s'ha vist mes policies,haurien de tenir diners ja que ens van apujar el ibi i no hem vist cap cambi a la ciutat i ara pujareu altre cop el ibi?en que gasteu els diners? Perque per mataro no heu invertit reee!!!
Assumpta Fa 1 any
No són moments per pujar els impostos quan hi ha tanta gent que està a l'atur i no pot arribar a finals de mes. Pocavergonyes ???
Mostrar més