Joan Fa 9 mesos
Hi trobo a faltar un nom, el de la Pepa Maca.
jfuertesf Fa 9 mesos
I si triem un nom neutre? Per exemple, Biblioteca del Maresme, Biblioteca General, Biblioteca del centre, Biblioteca municipal, etc.
Camp de futbol Antonio Jiménez Fa 9 mesos
Per què el Teixit de Dones no es va moure per posar-li un nom de dona? Per exemple, Alèxia Putellas.
jaja Fa 9 mesos
podian haber hecho una votacion para si queriamos carril bici o para si queremos que vayan a vigilar los delincuentes. pero para una tonteria si hay votacion, menudos lumbreras
Morts recents Fa 9 mesos
És lògic el sentiment que hi ha per les persones desaparegudes de fa molt poc, i que els més pròxims sentin molt la seva pèrdua, però posar el seu nom a un equipament municipal s'ha de fer un cop superat el període de dol i mirat amb la perspectiva del temps, sense l'emoció del primer moment. S'hauria de deixar almenys un període de deu anys des de la desaparició del personatge a homenatjar.
No és veritat Fa 9 mesos
Es diu que cap equipament cutural de la ciutat porta nom de dona. No és veritat. Hi ha escoles amb nom de dona.
Descriminació per raó de gènere Fa 9 mesos
Està bé la paritat, però primer s'ha d'evitar la descriminació per raó de gènere. A Garcia Oliver, el fundador a Mataró de la primera biblioteca popular d'Espanya, no se li pot negar el seu mèrit pel fet de ser home. Si fos una dona, la nova biblioteca portaria el seu nom. I ara, per una descriminació per raó de gènere, se li vol negar el mereixement.