toc de queda a Rocafonda Fa 4 mesos
Ahir a les 2 del matí tres joves passant de tot al carrer. Música, parlant, tocant un cotxe que no era seu... Als pots minuts patinets amunt i patinents avall per la Perú de joves migrants que venien de la platja... toc de queda només per a la gent que treball.
Vecina Fa 4 mesos
No me extraña, el barrio está abandonado, no podan los árboles, no quitan malas hierbas, pasan de la limpieza del barrio, es gloria para un piromano porque en cualquier esquina puede prender fuego a algo!!!
x Fa 4 mesos
Ja sabem que si el detenen el deixaran en llibertat perque continuiï calant foc al que vulgui, i espera que no li donin una paga perque pugui comprar el material necessari...es mes, segur que a mes te antecedents, i fins i tot pels mateixos delictes...si l ultim jutge que l hagi deixat lliure hagues de pagar les destrosses no ho tornaria a fer...pero clar, es molt facil ser un jutge politicament correcte i deixar sense seguretat i justicia als ciutadans que li paguen el sou..igual pels politic
Veina Fa 4 mesos
No ho entenc estem amb toc de queda i ha fet tot això. On està la policia? Fins que no passi alguna cosa greu....
mat Fa 4 mesos
I ni passant res greu, a no ser que li passes a algun jutge, politic o familiar d aquests, mentres els que pringuin siguem la gent normal de carrer no faran res, o no son greus les ganivetades al noi de Masnou? doncs llibertat amb carrecs, i les ganivetades al vigilant del xiringuito l altre dia per alguns tampoc son greus en llibertat tambe, si per greu dius asessinar amb aquests jutges i politics ho dubto, al que li toqui li tocara i no passara res, nomes passara per a ell i el seus familiars.
maria Fa 4 mesos
Mai habiem tingut una ciutat amb tanta brossa humana i succesos a diaris sense parar i molt greus. Seguirà mirant el nostre alcalde Bote cap a un altre costat davant aquest augment de la brossa humana que ens ve d'arreu inclòs la que ja tenim espanyola i catalana? No es dona compta aquest polític sense ànima que tenim a l'alcaldia? I en ple toc de queda la gent lliure a fer mal de debò. Inaudit i lamentable tant per la brossa que tenim com per l'alcalde que també tenim
Andrés Fa 4 mesos
O sea que con toque de queda y toda la noche provocando incendios en la misma zona y no lo cogen.Donde está la policía?
v Fa 4 mesos
buena pregunta!!